1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Musimy miedzy soba uzgadniac z Jackiem bo auta maja byc takie same kolorystycznie tak szef chce ... A ze Wawos cos nie cos podpowie to juz moja sprawa ze podobaja mi sie jego style prac wykonanych na jego autach zreszta chyba wielu osoba sie podobala jego BAJA?
No ale nie są jednakowe bo masz żółte lampy Złośliwość musi być...
BAJA... hmm kilka pierdół bym z tego wywalił takie moje zdanie.
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
To ty leciałeś wlasnie w stronę Koszalina czy zmiennik? Wloke sie za jakas izoterma i w ostatniej chwili was zobaczyłem, tak na szybko to jak najbardziej na tak
jest ktos tak bystry i znajdzie filmik scani 410 z wolnym wydechem abym nie musial sciagac tlumika i patrzec jak brzmi ?? a w ciemno nie kupie trojnika
Balony na przód albo chociaż alusy by sie przydały, w ostateczności felgi prysnąc w kolor np. w czerń. W tuningu zrobione koło to podstawa i na glebe ten wóz drabiniasty, hehe
Indywidualizm w tuningu to podstawa co nie? Penisa na szybie nikt jeszcze nie miał.
Mnie ta Scania podobała się w oryginale. Teraz straciła urok. Za dużo tego wszystkiego
Indywidualizm w tuningu to podstawa co nie? Penisa na szybie nikt jeszcze nie miał.
Mnie ta Scania podobała się w oryginale. Teraz straciła urok. Za dużo tego wszystkiego
Bedzie taka wielka czarna kutanga ja wole swoje zabawki ty swoje gusta i gusciki a ktos podpowiada zle i dobrze mnie bardziej cieszy
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 53 gości