Cytuj:
105 całkiem fajnie wygląda zwlasza że to jeden z lepszych kolorów B-) ale niestety 95 nie przebije kozacko o niego dbasz w waszych rękach na pewno dużo jeszcze najezdzi. Powiedz mi jak lakier wam się trzyma na nadkolach jakiś specjalny podklad ?? No i nie byłbym sobą gdybym nie poprosił o więcej zdjęć wnętrz. Napisy z firany będziecie jakoś usuwać czy zostaje jak jest ??
105-ty, jest u nas stosunkowo krótko, bo dopiero chyba koło 2 miesięcy wiec nie było czasu i funduszy, na realizacje, choć wymyśliłem tańsza wizje hah, Przebywając u znajomych w domu, obczaiłem fajne z okrągłych chromowanych rur, dosyć masywyne, a nie cienkie i nie drogie, Musze sie tym zainteresować zrobić, jedną sztuke na wzór, i zobaczyć jak to sie bedzie prezencić
Jak i 105 to i naczepa, Napisy prawie są usunięte, ale niestety zielony napis TEAM musi zostac po prostu nie da się go usunąć, a natomiast czarne to kwestia złapania i pociągnięcia i powoli je usuwamy, w dodatku już same z siebie się odklejają
Co do 95, i nadokoli, farba trzyma sie kozacko, tak jak i chlapacze gumowe które dosyć, dosyć sie uginają.
Specyfik , to po prostu dodatek zwiększający elastyczność, w lakierni bedą wiedziec o co chodzi
, ja zawsze mówie potocznie Uelastyczniasz i już wiedzą czego potrzebuje
. Stosuje się go zarówno do podkładu, jak i lakieru, jak akryl to do akrylu, jak baza i bezbarwny tylko do bezbarwnego, co do proporcji cieżko określić, ja tak mniej wiecej stosuje 1;5, 1:6, to już zależnie od powierzchni, ale jak widać, lakier sie trzyma, nie pęka. Choć w Lakierni poradzili mi żebym sobie gumowe chlapacze odupuścił, ale po prostu cienutka ilośc farby i się trzyma
Zola, widziałem kiedyś waszą premiumę, lecz nie blondyne
mnie wiecej w okolicach Opola
Fajnie się prezenciła
Nie mam pojęcia gdzie wcieło zdjęcia wnętrz, mam tylko dosyć słabe jedno zdjęcie niebieskiego. Ale środki narazie całkiem zwykłe, myśle że coś się zmieni w przyszłości, Nadzieja jest zawsze ale Realizacja to trudniejszy temat
P.S
Patriota miał dzisiaj, wolne od rana, zaraz jedzie łądowac, łódź, tomaszów Maz. Wolbórz, ale żeby sie nie nudzić, pomalowałem przednia prawą felgę, i Cykłem zdjęcia wnętrza, są takie bez polotu, ale no środek zwykły to i nie ma czemu zdjęć robić