No myślę że twojego Stralisa ARTURROTRUCKER można by było ciekawie zrobić tylko że tuning Iveco jest dosyć drogą sprawą! Dlatego na większy tuning bez sponsorów sie nie obejdzie a poza tym moim zdaniem stralis ładnie się prezentuje bez dodatkowych bajerów!!!!
_________________ Wiele Dróg Wiele Myśli Daj Bóg żebym był w tym miejscu Gdzie mam być
Kangury akceptuję tylko w australijskich i nowozeladzkich zestawach. Szkoda tylko że niektórzy są tak zacofani i wydaje im sie że bez kangura i proporczyków nie ma tuningu
wojta2306 napisał:
jak się to mówi od Renówki i Iveca trzymaj się z daleka.
kto dba ten ma - takie jest moje zdanie
Ja znam takie "chcesz mieć pecha kup EuroTecha"
Osobiście nie mam nic do IVECO.Wręcz przeciwnie bardzo mi się podobają STARLISy ze względu na ich opływowe kabiny.W końcu są to auta z włoskiej stajni tak jak Ferarii
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
Samochód: Duży
Jak wiadomo kiedyś Iveco nie uchodziło za firmę jakąś solidną i nie miała za dobrej renomy,chociaż jej auta są moim zdaniem w miarę dobre,proste i wytrzymałe...Wiadomo,każde auto ma swój koniec-nie które prędzej,inne pózniej...Stralis jest jak dla mnie już bardzo dużym krokiem naprzód względem tego co było,jednak nie do końca jestem przekonany o wartości aut z ciepłej Italii...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości