Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Czy ktos wie cos na temat tej firmy jaki kierunki i jaka kase placa?
Widzialem ich auta na zlocie.
Na stronie nie za duzo pisze..
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
Szukam aktualnych informacji na ich temat.Gdzie jeźdzą jak wygląda tam robota ?
To jest chyba dosyć duża firma bo tych Dafów trochę widać ?
Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek info bo tak ostatnio mnie ta firma zaciekawiła,na forum o niej za duźo nie ma.
Dużo tam tych aut stoii
Te ich Scanie całkiem fajnie wyglądają,ciekawe czemu Scanie wybrali a nie Dafa
Gdzieś w sierpniu podjechałem z nudów pod bramę, to było sporo aut, teraz nie jestem w stanie powiedzieć ile. Od miesiąca wybieram się do nich porobić pare zdjęć, jak mi się w końcu uda, to napiszę coś.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 17 gości