GG: 0
Wie ktoś może, jak to jest z robieniem kursu prawa jazdy w Polsce gdy ma się angielskie prawo jazdy?? Nie ma żadnych problemów ze zrobieniem kursu, czy podejściem do egzaminu??
przeczytaj dokładnie bo w mojej ocenie nie ma potrzeby robienia żadnego kursu.
być może będziesz musiał do zawodowych kategorii przedstawić dokumenty poświadczające ukończenie odpowiedniego szkolenia.
wszystkie dokumnety wydane w jednym państwie unii są uznawane w innym państwie unijnym na zasadzie wzajemności.
listę masz w załączniku.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
GG: 117176
Cytuj:
Wie ktoś może, jak to jest z robieniem kursu prawa jazdy w Polsce gdy ma się angielskie prawo jazdy?? Nie ma żadnych problemów ze zrobieniem kursu, czy podejściem do egzaminu??
To Anglia wydaje swoje prawa jazdy? I pewnie Szkocja tez ma inne wzory?
Wymieniasz na polskie, robisz kurs, zdajesz egzamin i masz nowa kategorie.
Przecież Polacy nie dopisza Ci nowej kategorii do brytyjskiego prawka
Nie jest tak jak piszesz. Nie musisz wymieniać prawka przed przystąpieniem do kursu.
Ja miałem irlandzkie z kategoria C. Zrobiłem kurs i zdałem egzamin. Poszedłem do wydziału komunikacji, oddałem irlandzkie prawko i dostałem polskie z wpisanymi kategoriami, które miałem + CE, które zrobiłem w PL.
Tak samo było w Irlandii, kiedy robiłem tam C.
GG: 0
Cytuj:
Cytuj:
To Anglia wydaje swoje prawa jazdy? I pewnie Szkocja tez ma inne wzory?
Wymieniasz na polskie, robisz kurs, zdajesz egzamin i masz nowa kategorie.
Przecież Polacy nie dopisza Ci nowej kategorii do brytyjskiego prawka
Radek Wrodarczyk
A no ma swoje:P Co więcej bez tego ani rusz szukać jakiejkolwiek roboty za kółkiem. Dzięki za informacje panowie!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości