Jako że dziś Dzień Kobiet od siebie życzę wszystkim panią za kierownicą dużego w szczególności naszym Koleżanką z Forum (Almerce) i tym pracującym w transporcie na innych stanowiskach szerokości, przyczepności i wszystkiego najlepszego nie tylko od święta .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Samochód: man tgl 12.240
Po rocznej przerwie wracam za kółko. Minął rok od poważnego wypadku ale widocznie dane mi jest dalej pośmigać dafem.Trzymajcie kciuki na freshu;) na początek nocne wahadło
_________________ C 25.03.2013 E 8.07.2013 KW 17.09.2013
Po rocznej przerwie wracam za kółko. Minął rok od poważnego wypadku ale widocznie dane mi jest dalej pośmigać dafem.Trzymajcie kciuki na freshu;) na początek nocne wahadło
Samochód: man tgl 12.240
Osobówką ustałam na wysepce w Rudnie i szmata ślepa wewaliła mi się w nogę jak stałam za autem.Skasowała i auto i nogę, ale już jest ok i kciuki pomogą jak najbardziej
_________________ C 25.03.2013 E 8.07.2013 KW 17.09.2013
I po programie. Nic mi ta dziewczyna nie zrobiła, ale czy Ona musi być wszędzie? Jest tyle fajnych i ładnych kobiet które pracują w tym zawodzie, że Iwonka nie jest niezbedna
Program jest o różnych kierowcach, Polscy Truckersi to podobnoż tytuł roboczy. Bohaterów jest kilku, dwie podwójne obsady (w tym jedna mieszana - małżeństwo), dwóch kierowców Scandinavian Express z gabarytami, Łukasz jeżdżący na Wschód, Iwona, ja... tyle wiem napewno. Ale program jest w trakcie nagrań, montażu, dużo spraw jest "rozwojowych"... Jest kierowany do widzów (!) w różnym wieku, o różnych zainteresowaniach, podejrzewam, że kierowcy będą mieli dużo zastrzeżeń do różnych pierdół
_________________ Moja przystań schowana gdzieś za horyzontem... Bóg wie, co będzie potem...
Robię to, co kocham, to nikomu nie szkodzi, robię to no, bo to lubię i wiem, że wiesz, o co mi chodzi... http://www.facebook.com/Almerkaaa
To raczej chodziło mu o ten program. Nie interesuje się ciężką motoryzacją, więc szczegółów nie znał, natomiast ja owszem i mi dał cynk.
Dzięki za informację.
_________________ Jak trza, to cofnę do przodu.
22.08.2016r. [*] Tomcio - przyjacielu, pamiętam.
GG: 1
Samochód: duży
Edler, coś Ci się szybko gusta zmieniają
Twój post z przed paru stron wstecz:
"A Pani Iwona, no cóż, jest piękną dziewczyną na dodatek blondynką, czyli akurat w moje gusta trafia idealnie(...)"
Tu zaś piszesz że nie jest piękna, ja wiem że o gustach i paru innych sprawach dyskutować się nie powinno, ale odrobina zdecydowania by nie zaszkodziła
Edler, coś Ci się szybko gusta zmieniają
Twój post z przed paru stron wstecz:
"A Pani Iwona, no cóż, jest piękną dziewczyną na dodatek blondynką, czyli akurat w moje gusta trafia idealnie(...)"
Tu zaś piszesz że nie jest piękna, ja wiem że o gustach i paru innych sprawach dyskutować się nie powinno, ale odrobina zdecydowania by nie zaszkodziła
To chyba dlatego ze od ponad roku jestem z kobieta ktore bije na glowe wszystkie inne
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości