1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Witam wszystkich nie było bardzo czasu zbytnio ale mały aktual mojego srebra bo na inne auta nie mam czasu w ogóle z resztą przy czerwonym jak na razie nie ma co naprawiać
Zaczynamy rama poszła do malowania mordowałem się tydzień reaktywny, akryl i na to lakier poliuretanowy. Dwie ostatnie felgi w naczepie również wypiaskowane i wymalowanie jak rama
Nowe mocowania nadkoli czyli bolączka w manie gniją strasznie moje rozpadły się po odkręceniu nadkola. Kupiłem używki w idealnym stanie wypiaskowane i poszły w ocynk
Rura intardera która również zgniła i kolanko ori oczywiście wymalowane w kolorek ramy
Ostatnim czasie męczyłem felgi i nie powiem efekt jest
W światełkach w suficie zamontowałem moduły led początkowo miały służyć jako światła do jazdy dzinnej gdyż co 2 tygodnie leciały mi żarówki w nich halogenowe H21w w małej oprawce ale kupiłem wreszcie porządne żarówki Osram i już nie przepalają się. Do modułów były adapterki na żarówkę rórkową więc obeszło się bez jakiej kolwiek ingerencji w instalacje lampek
Zdjąłem nakładki wskaźnikowe i małe zaślepki a dorwałem oryginalne zaślepki z logiel schmitza mega są
No i ostatnia rzecz naklejka i słonik
P.S. Z kim mijałem się dziś w Wróblewie między Błaszkami a Sieradzem
Tyyyyy, ale lipa jest, nie ma napisu eM,A,eN na oleju, on nie pojedzie na nim
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Tyyyyy, ale lipa jest, nie ma napisu eM,A,eN na oleju, on nie pojedzie na nim
A no kierownik nie ma cóż poradzić ale myślę że się nie pogniewa skubaniec
Olej jest mega drogi cena jest taka jak LiQuli moly. Po podliczeniu kosztów doszedłem do wniosku ż nie ma co się bawić samemu. Obsługa w Radomiu w Em a ku**wa Enie kosztuje 1890zł netto i do tego kawa na poczekaniu Do tego wpis w książkę serwisową więc po co mi się uganiać za tymi częściami co gryzą w dupe ludzi
A jak nie to idę do Opoltransu bo transport sie nie opłaca
Czerwonego widziałem we Wróblewie w poniedziałek pauzował pod barem, kiedyś wcześniej Ciebie widziałem jak kotwiczysz za Błaszkami Pod Strusiem, jakieś stałe rajeczki macie czy tak się układa ?
Czerwonego widziałem we Wróblewie w poniedziałek pauzował pod barem, kiedyś wcześniej Ciebie widziałem jak kotwiczysz za Błaszkami Pod Strusiem, jakieś stałe rajeczki macie czy tak się układa ?
Stała robota pod strusiem to stałem z 2 miesiące temu teraz we wróblewie staje jak mam czas do załadunku wsjo się zgadza
Paradoksem multi waya jest własnie to, że nie szumi jak zwykły "kartoflak"
Skośnookie podróbki dają koncerty
Miałem Dunlopa SP w kostce, w teren ok, pod patelnią i jeszcze kawałek plandeki je tłukłem, w błocie szarpał, ale po trasie trzeba było szybciej palić papieroski
Chciałem miszla, postawiliśmy na GY w trade maxie i też jestem bardzo zadowolony Cisza
Dobre opony wziołeś, w tamtym roku jedyny śnieg który mnie zaskoczył, padał w Kielcowni, w Lublnie świeciły gwiazdy, na eS73 nie było pasów widać, lekko było i po Łagowskich górkach przekładałem uszami.... Akurat miałem końcówkę Dunlopa
AAAAAAAAAAA zapomniałbym w katalogu eM A eNa występowały one w pierszym montażu???
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Lekko szumią przy 70 później jest ok. W czerwonym jest Firestone to dopiero wyje szok
Sawy wywaliłem bo już parę razy z lekkim ładunkiem chciało mnie złamać jak załączył się retarder ogólnie lekki śnieg i zapomnij o ruszeniu nie ma szans nigdy sawy
Cytuj:
AAAAAAAAAAA zapomniałbym w katalogu eM A eNa występowały one w pierszym montażu???
Wreszcie zamontowałem błotniki w naczepie coś co chciałem zrobić już dawno ale koszty mnie przestraszyły. Będą jeszcze chlapacze takie jak przy ostatnim błotniku, ale mam problem bo nigdzie takich nie mogę dostać
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 70 gości