1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Błotniki same w sobie nie kosztują dużo 70 zł netto sztuka. Drogie natomiast są mocowanie 50zł netto no i jeszcze chlapacze które zabijają system 150 zł za sztukę Znalazłem firmę która robi na wymiar takie zobaczymy co z tego wyjdzie
To jest dużo? No chlapacze ok, z czepka cena, ale plastiki i mocowania tyle kosztują.
To coś daje, czy tylko kwestia gustu? Bo jeśli to tylko kaprys, to faktycznie 500 zł można uznać za znaczną kwotę za takie drobne rzeczy.
Nie daje kompletnie nic chyba, że coś mniej będzie chlupać woda. O 2 w nocy wyjeżdzam do Pleszewa i leje cały czas więc będzie okazja przetestować czy mniej będzie chlupać. Bardzo mi się to podobało a w medze jeszcze ładniej to wygląda
Jutro dzwonie o dorobienie chlapaczy
Jedyny zabieg to raczej stylistyka, może mniej się naczepa będzie brudzić, bo koła mniej będą podnosić syf na plandekę...
Lipa będzie, bo byle jakie błocko i masz ujobane palstiki...
Ogólnie na medze to bardzo fajnie się prezentuje, wystrugaj zdjęcie jak to wygląda z daleka...
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Mam to na medze. Wygląda całkiem dobrzebale funkcji to niema żadnej. Chlapie moim zdaniem tak samo jak i bez. Podobnie z tym fartuchem pod belkę tylną. Też chyba nic nie daje.
_________________ /IRC
łeb w dół i trzeba zapierd*lać!
Podobnie z tym fartuchem pod belkę tylną. Też chyba nic nie daje.
Drzwi się fajniej brudzą
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Dziś przyszła pompka do spryskiwaczy lamp stara padła
Przyszły chlapacze z każdego musiałem uciąć po 15 cm bo są za długie. No i 2 wcięcia
Tak to wyszło
Mijaliśmy się dziś jakoś przed 11 w Nagnajowie, zjeżdżałem od TBG a ty widziałem w lusterku, że kręciłeś na Tarnobrzeg. Maniek od razu rzuca się w oczy Pozdrawiam.
_________________ "niepodzielnie królującą elitę stanowią świętokrzyscy patelniarze "
Mijaliśmy się dziś jakoś przed 11 w Nagnajowie, zjeżdżałem od TBG a ty widziałem w lusterku, że kręciłeś na Tarnobrzeg. Maniek od razu rzuca się w oczy Pozdrawiam.
Nuda, kup najtańszy zestaw z biedronki będzie show
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości