Prośba o pomoc:
Trasa jak w temacie.
Pojazd: ciągnik + naczepa.
Masa rzeczywista: ok. 20 ton.
Przejadę tym przez Oborniki dalej przez Czarnków do Wałcza (wojewódzką 178)? Czy jest może lepsza alternatywa na jazdę nocą?
Prośba o pomoc:
Trasa jak w temacie.
Pojazd: ciągnik + naczepa.
Masa rzeczywista: ok. 20 ton.
Przejadę tym przez Oborniki dalej przez Czarnków do Wałcza (wojewódzką 178)? Czy jest może lepsza alternatywa na jazdę nocą?
Ostatnio się tam krecilem w tych rejonach i bez problemu przyjedziesz
Pojedziesz tam bez problemu, tylko szerokość i stan dróg nie powalają....
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Nie wiem czy już jechałeś czy nie, możesz jechać na Skwierzyne, Pyrzyce, Stargard. Jest jakieś 10-15 km więcej, jak dla mnie droga lepsza niż 10tka której osobiście nie trawię
Liczyłem właśnie po atlasie i wychodzi 9 km dalej Twoją trasą. W tych warunkach drogowych raczej nie ma się co zastanawiać i lepiej dołożyć jak się "wyłożyć".
Ostatnio startowalem spod Piotra i Pawla w Gadkach i wlasnie tedy przez Pniewy, Skwierzyne, potem w gore S3 i wojewodzka przez Pyrzyce pod Eurocasha w Stargardzie doszedlem w okolo 3,5h ale jechalem noca.. Mysle ze najrozsadniejsza trasa.
Od samego Gorzowa można już szorować starą DK3, jeżeli warunki sprzyjają można iść jak dzik
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 11 gości