Nie mam niestety zdjęcia całego zestawu a tylko ciężarówki.
Mam nadzieję że właściciel pojazdu się nie obrazi .
Jeśli to ogląda to pozdrawiam i polecam ten OSK. Myślę że C i C+E zdane za pierwszym wystarczająco świadczą o wysokim standardzie nauczania.
ja robiłem w auto szkole Gregor na Man TGL 12.240, zdałem za pierwszym Skrzynia z językiem do zmiany górnej/dolnej skrzyni. A ezgamin zdawałem też na takim samym tyle, że minimalnie krótszym i bez obrysówek tylnych odstających (co mnie trochę przeraziło bo to był mój punkt odniesienia)
witam wszystkich przyszłych kierowców
zdawałem kat C w Łodzi 14 styczeń 2016r
teoria bez problemu tylko uważajcie w szkole dostałem książkę z płytą z państwowej wytwórni papierów wartościowych logo na testach PWPW a potem kupiłem drugą płytę pod ośrodkiem WORD z firmy IMAGE dlaczego?bo usłyszałem że testy z PWPW to tylko 70 procent pytań więc kupiłem drugą na egzaminie teoretycznym wszystkie pytania były z płyty IMAGE
PRAKTYKA
nie ważne jak się nazywał egzaminator jak umiesz jeżdzić i czujesz się dobrze to zdasz
TRASA
ze smutnej w lewo do ronda solidarności potem w prawo w żródłową prosto i w lewo za na drugim skrzyżowaniu tam jest podwójna ciągła skośna więc trzeba odpowiednio się złamać potem w prawo w koło szpitala MSWA potem w lewo w sterlinga w prawo do placu wolności zawracanie potem dojazd do północnej i w lewo na światłach myślałem że będzie kazał potem w prawo w smugową bo tam też jest ciężki skręt ale pojechaliśmy na bałucki rynek tam nic ciężkiego nie ma tylko uważajcie są dwa pasy do skrętu w lewo
potem kazał jechać kierunek warszawa więc byłem pewny że mnie prowadzi na rondo M1 żeby zawrócić ale kazał skręcić w prawo w stronę smutnej tam jest zakaz ale egzaminatorów nie obowiązuje i powrót na smutną
wynik pozytywny
mam nadzieję że pomogłem komuś
pozdrawiam
GG: 7711955
Samochód: Astra G / MAN TGA
W momencie kiedy zaczynałem kurs (jesień 2015) miał 200km przebiegu. Jeden z 5 pojazdów szkoleniowych w Agora Miraż Bydgoszcz.. Dziś juz wszystkie kursy mam za sobą
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości