Na początku chciałem się przywitać bo jestem tutaj świeży I piszę w takiej sprawie tydzień temu maiłem egzamin na KWP no i po wszystkim panowie powiedzieli że przyjdzie nam pisemko pocztą do domu no i właśnie chciałem zapytać mniej więcej jak długo się czeka, czy spodziewać się awiza poleconego, czy po prostu zwykły list w skrzynce?
z góry bardzo dziękuje za odpowiedz:)
a gdzie to muszę zadzwonić? bo ja trochę ciemny jestem ;p
Panowie powiedzieli że do 2 tygodni, ale 2 tygodnie już minęły dlatego zaczynam się niepokoić. Znając moje szczęście gdzieś się zgubiły czy coś ;p
Nie wiem czy się nic nie zmieniło ale jak robiłem parę lat temu KW, to Świadectwo Kwalifikacji odbierało się w urzędzie wojewódzkim i razem z resztą papierów zanosiło się do lokalnego wydziału komunikacji. Tam bym dzwonił. Zawsze możesz zadzwonić do ośrodka gdzie robiłeś KWP, pokierują cie.
Dobra wielkie dzięki Koledzy za informacje, bo zaczynałem się już martwić:) Tym bardziej że nowy listonosz nie odróżnia 3a od 3:/ Poczekam jeszcze trochę i gdzieś w połowie tygodnia wybiorę się do ośrodka w którym robiłem KW
A skąd byli panowie to nie wiem, bo się spóźniłem trochę wiec nic nie wiem;p
O 15:20 lece na egzamin z kwalifikacji. W OSK powiedzieli żeby przyjśc ubranym elegancko, ale nie w garniturze. Czy biała koszula i jeansy wystarczą ? Nie będzie żadnej wiochy ?
ja jak i reszta uczestników na egzaminie byliśmy ubrani normalnie, tzn nie w dresach czy piżamie a w garniturach byli tylko panowie z komisji:)
Wczoraj byłem na poczcie poleconym przyszło świadectwo, dzisiaj przed pracą byłem już w wydziale komunikacji opłacić C z kodem 95
Cytuj:
O 15:20 lece na egzamin z kwalifikacji. W OSK powiedzieli żeby przyjśc ubranym elegancko, ale nie w garniturze. Czy biała koszula i jeansy wystarczą ? Nie będzie żadnej wiochy ?
To zależy kto będzie w komisji. Jak jakieś chłopy to obleci, ale jak fajne dupeczki to weź po drodze jakieś róże jeszcze dokup.
Ladies, KW zdana. Poszedłem w jeansach i czarnej polówce z kołnierzykiem. W komisji 2 starych panów i stara pani xD
30/30, wszystkie pytanie dostępne na internecie.
Szczerze to te KW to jakaś ustawka.. Wszyscy zdali, komisja miała już przygotowane świadectwa wydrukowane heh, nawet nie podali wyników, ale 30/30 bankowo bo wszystko było na internecie.
Pozdro
16.02 egzamin na C+E
No to gratuluje, też wydaje mi się że to jest tylko po to żeby nam kieszenie uszczuplić...
Ja na razie E nie robię ale jak będzie ciężko z pracą u mnie na śląsku to chyba będę musiał o tym pomyśleć
Już w ogóle pomijając fakt, że KW 2600 zł + 250 zł egzamin a było nas 6 ! A egzamin to koszt 1000 zł, KW w Polsce to jedno wielkie złodziejstwo, zero godzin praktycznych, miałem tylko symulator.. Dla mnie to jest banda ehh, takie coś powinno kosztować 1000 zł i to maks..
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości