1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Witam
Wstawiam co się zmieniło do mojej naczepy doszły halogeny z tyłu. Powiem tak robią robotę
W czerwonej też będą zakładane montaż bajecznie łatwy nawet oryginalne lampy mają wolną kostke z dwoma pinami w które trzeba się tylko wpiąć
Dodatkowo nowa linka celna stara nie wytrzymała mrozów no i chlapacze które jak na razie nie sprawiają problemu
A tutaj takie o to pudełeczko
A w nim nowiuśki telefon w starym miałem pęknięty wyświetlacz. Działało wszystko tylko nic nie było widać na wyświetlaczu ale ratowałem się wyświetlaczem na desce, teraz jest tak jak powinno być
Wreszcie zebrałem się i zrobiłem tak jak być powinno instalacje do spryskiwaczy lamp z przekaźnikiem czasowym
A działa to tak spryski lamp działają tylko na zapalonych światłach i współpracują z przekaźnikiem do świateł dziennych. Po przytrzymaniu przycisku od spryskiwaczy szyb więcej niż 3 sekundy załączą się spryskiwacze lamp na 1 sekundę po czym się wyłączają
Jaka produkcja tych reflektorów i jaka moc w watach albo lumentach?
Możesz mi taki na szybko w paintcie narysować schemat spryskiwaczy reflektorów? Z przekaźnika czasowego gdzie idzie sygnał, na drugą pompkę i pompka daje dopiero ciśnienie spryskiwacze? To jest taka sama jak zwykła, czy jakaś wysokociśnieniowa? Też się przymierzam do założenia spryskiwaczy i próbuje rozeznać temat.
Jaka produkcja tych reflektorów i jaka moc w watach albo lumentach?
Możesz mi taki na szybko w paintcie narysować schemat spryskiwaczy reflektorów? Z przekaźnika czasowego gdzie idzie sygnał, na drugą pompkę i pompka daje dopiero ciśnienie spryskiwacze? To jest taka sama jak zwykła, czy jakaś wysokociśnieniowa? Też się przymierzam do założenia spryskiwaczy i próbuje rozeznać temat.
Halogeny polskiej produkcji fristom moc 15 wat wystarcza w zupełności ojciec nawet mówi że za bardzo http://ase.hoste.pl/sklep/index.php?p16 ... ajacy-5ts5
Tutaj masz przekaźnik do spryskiwaczy lamp do niego też jest schemat jak go podłączyć. w przekaźniku są 2 potencjometry którymi ustawiasz po jakim czasie mają spryski się włączać i na jak długo
Tak pompka jest wysokociśnieniowa
Z tego coś powstanie
Długo poszukiwane Aspock multipoint III Led
A tak to nic się nie dzieje. Do czerwonej doszły halogeny do cofania takie same jak w mojej
Po co mu język PL w aucie, za dużo będzie do niego rozmawiało
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Mam identyczne tylko nie oryginał za 17zl/szt. Świecą tak samo naprawdę różnicy niema.
Cena Twoich zabija. Dobrze pamietam 245zl 2 szt?
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
E no bez przesady Lewą upolowałem za 30zł brutto na allegro a prawą dokupiłem w intercarsie za 89 zł razem 119zł brutto za dwie. 245zł nigdy w życiu bym za nie nie dał
Cytuj:
No to poco przepłacać jak inna obrysówka tak samo świeci
Lepiej zate zmarnowane pieniądze byś sobie język zmienił na polski na wyświetlaczu
Przyzwyczaiłem się do Englisza
Teraz zbieram hajs na sonde nox bo znów daje popalić w postaci dyskoteki na zegarach
A mówiooo po parkingach i dziwnych forach internetowych, że to stralisy majooo magie na wyświetlaczu....
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
A mówiooo po parkingach i dziwnych forach internetowych, że to stralisy majooo magie na wyświetlaczu....
Mam jeden jedyny błąd który mnie prześladuje do wymiany jest sonda NOX coraz częściej wywala mi błąd. Cena nowej sondy i konwertera 2000 netto kosmos Ale będę kombinował żeby wsadzić inną np. z Iveco
Mam jeden jedyny błąd który mnie prześladuje do wymiany jest sonda NOX coraz częściej wywala mi błąd. Cena nowej sondy i konwertera 2000 netto kosmos Ale będę kombinował żeby wsadzić inną np. z Iveco
Przechodziłem przez to samo, w jednym pomogła wymiana czujnika, w ASO z robotą wyszło koło 3000 zł, w drugim egzemplarzu przetarł się jeden przewód który leci w wiązce czujnika, zdemontuj lewe nadkole i będziesz widział czujnik i cała wiązkę
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 91 gości