1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Samochód: 22' 660S midlift
Bardzo fajny konkretnie wyposażony DAF. Seryjnie wygląda bardzo fajnie. A alufelgi dodają blasku! Przebieg wydaje się bardzo rozsądny, czy auto pochodzi z polskiej dystrybucji?
Ładnie bardzo ładnie. Planujesz polerkę felg? Bo z pewnością by sexy by to wyglądało. I chromowane kapselki.
Kierowniku powiedz jakie klucze pasują od tych międzyosi? Pozostaje życzyć, przyjemnej pracy i bezpiecznych kilometrów. Ostatnio uciekłeś mi z Radomska może kolejnym razem się uda.
Samochód: MAN TGA/Opel Vectra B
Auto przyszlo z komisu przysalonowego z niemiec.
No właśnie jest klimatronik, wiec wychodziły:-)
No coś z tymi alu trzeba zrobić, aby świeciły:-D kolejny raz powinno sie udać, ale mówiłem Ci czemu uciekam
No jakoś czerwony najbardziej mi podpadł do gustu
Panie z tymi biegami musi być tak jak widać. U dziadka jeździłem ursusem i tak mi się marzyło tez i w dużym aucie mieć i mam
Fajny!!!! zadbany i te alu
Dbaj, głaskaj, wiele mu nie trzeba
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Alu troszke są zapuszczone i trzeba je doprowadzić do ideału. Mylem je już, ale nie pomogło za dużo. Troche widać różnice, ale to jeszcze nie to.
Pytanie takie czy ktoś ma jakies sprawdzone sposoby, aby zmyć ten czarny nalot no i żeby później świeciły:-)
Samochód: Januszowa Magnolia
Dokładnie tak jak Ociu napisał, dopieść felgi i jest kocur. Sam w sobie beż niczego bardzo dobrze się prezentuję jak dla mnie. Będę wypatrywał na drodze!
_________________ Kto nie skacze ten z ITD!
Naczelny forumowy kierowca Magnumek.
Cytuj:
Dokładnie tak jak Ociu napisał, dopieść felgi i jest kocur. Sam w sobie beż niczego bardzo dobrze się prezentuję jak dla mnie. Będę wypatrywał na drodze!
Mijaliśmy się jak jeździłem MAN-em więc to też kwestia czasu, aby się minąć
Wymyj je mocną chemią, do białości, weź 1800 potem 2000 na mokro, dobra pasta polerska, dobry filc, wiertara i ogień na tłoki
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Co tam masz na wyposażeniu? Jak to lata, bo ogólnie to chorowałem na taką Szwajćmilerke
Ogólnie to standard. Ośka podnoszona, dach i boki wzmacniane, fartuch, 2 lampy cofania, światła na ledzie, certyfikat XL
Ze schmitka i kogelem fajnie sie jeździło, ale tutaj to bajka. Taka jest sztywna nic nie buja i leciutko ciagnie się
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 128 gości