Te Scanie sa przepiekne, pierwszy raz widziałem Scanie Longline i do tego jeszcze z dziobem. Ten sprzet potrafi oko cieszyc, chciał bym kiedys w takiej smignac, chcoazby w schowku . LOL
Tu macie jeszcze scanie Longline tylko w minaturce :
A tu widac ze ktos ma talent Mozecie sobie porownac tylko ze kolor sie nei zgadza. Ale co tam male uchybienie.
Jak była by pod plandeką, to zapewne przekraczałaby dozwoloną długość pojazdu... Chyba że ta naczepa byłaby krótsza od standardu, ale takie mi sie nie podobaja A poza tym ładnie jej z tą naczepką pod którą jest podpieta
_________________ A,B,C - są. E-jeszcze w tym roku.
Marzenie, pasja, to nas w jedność połączyło.
Naturalna segregacja, to nas wyłoniło.!
spotkałem longline'a gdzieś we francji - wjeżdżała na rondo więc puściłem się za nią - niestety wjechała na zakład i mam tylko takie zdjęcie przez szybę z pościgu
_________________ - szybciej , szybciej...
-... i tak powoli będą Cię wynosić...
-------------------------------------------------------------------------------------------- SPRZEDAŻ SAMOCHODÓW, NACZEP : http://www.nego.otomoto.pl
GG: 1019688
Samochód: BMW M3 E90; Volvo VN780
Cytuj:
Amerykańskie trucki to jeżdzące ponitowane domy a tu są ciężarówki z prawdziwego zdarzenia
Hmmm... narażasz mi się, Mayday. Ponitowane Moja nie jest ponitowana. Prawdę mówiąc jest robiona dokładnie tak, jak się robi ciężarówki w Szwecji
[ Dodano: Sob, 30.12.2006, 10:20 ]
Cytuj:
pewnie troche z tego zalatuje
Pewnie nie. Woziłem kiedyś podobne ustrojstwo na wszelki wypadek i jest to całkiem szczelne urządzeine. Do tego używa się tam silnego dezodorantu, zupełnie niwelującego nieprzyjemne zapachy. W Polsce są już przecież te plastikowe "wychodki", które też nie mają ani odprowadzenia nieczystości na zewnątrz, ani nie są ich zbiorniki w żaden sposób uszczelniane, a przecież, jak ich właściciel nie oszczędza na tych dezodorantach, to wcale w nich nie śmierdzi. Na zdjęciu właśnie taki środek niwelujący brzydkie zapachy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości