Ciągnik MAN TGA, rocznik 2007, bez leasingu czy innych kredytów, zarejestrowany w Poznaniu - 4896,00 zł. Polisa kupowana ostatnio na dniach w PZU, jakiś wariant MTPL Premium.
Samochód: XF 105.460
Cytuj:
Ja we wrześniu za dafa xf 105 2011 rok ciągnik - OC, AC + jakieś tam wymagania leasingu - 16000 ... dramat
Noo, to tak na bogato...
Ja w tamtym roku (kwiecień) za takiego samego Dafa miałem w Warcie coś koło 9400 zł (jednorazowo) za OC i AC. A w tym roku mam 10 753 zł (jednorazowo), też w Warcie.
Która firma Ci wylizingowała tego Dafa? Obstawiam jakiś Idea Leasing lub EFL
@John ciekawe od czego to zależy? hmm może za to że mało aut, młody właściciel?? leasing w pko, mam oferte taka do 22.02 usiłuje sie tam do nich do ostrołęki dodzwonić bo jakieś biuro ubezpieczeń pko tam jest, moze spróbować coś zagadać ale nie chcą odebrac
U mnie wiek 28 lat, 60% zniżki, nigdy żadnej szkody i za Actrosa płacę 6700zł/rok jednorazowo.
AC mam tańsze. Mam 40% zniżki i płacę 5300zł. Wartość pojazdu 90tys.
Co to podwyżek to na naczepę OC wzrosło mi o 8zł, więc procentowo niemało i płacę 102zł. w tamtym roku było 94.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości