1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Jak oceniasz zawiasy w tylnych drzwiach ? Można prosić zdjęcie jak to jest rozwiązane w twojej naczepie ? Pytam bo dwóch znajomych pobrało Schwarzmuller i strasznie narzekają na zawiasy.
Też właśnie słyszałem różne opinie o drzwiach i słupkach.
Z chęcią bym zobaczył jak to wygląda
Podłogę jaką masz, zwykła płyta?
Dużo poprzeczek jest na dole? solidne to to jest?
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Samochód: MAN TGA/Opel Vectra B
Jeżdżę z nią tydzień i wiadomo nowe to nie ma co narzekać, ale jak dla mnie jest ok.
W wolnej chwili zrobie zdjecia zawiasów.
Plyta jest zwykła tylko grubsza, bo ma nawet większy nacisk na podłogę.
Ociu nie liczyłem, ale chcesz to postaram się. Woże tak do 22t, sporadycznie trafi sie na full, ale wypinana byla gdzieś przy 19t i ciężkie palety z przodu ustawione i minimalnie poszla w dół, a schmitzka i kogelka z tym samym towarem i tonażem dużo bardziej wyginały się więc można powiedzieć, ze nie ma lipy.
Paweł może wkoncu uda sie jakoś spiknąć to obejrzysz pomacasz:-)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 54 gości