Cytuj:
Jest taka Scania, szare 3 osie na ZCH z ramą podkontenerową - śmiem twierdzić, że ma konkurencję i to poważną.
Czerwona Scania, która wygrała w 2016 roku konkurs na nagłośnienie w Opolu też bez walki się nie podda. Chyba trochę zbyt daleko idące wnioski. Sporo sprzętu ma fajne granie pochowane w kabinach
Być może, ja nie słyszałem o tej szarej Scanii, ale w zielonej jest sprzęt Vibe z serii Black Death za kilkadziesiąt tysięcy złotych. Nie znam dokładnie specyfikacji ale jeśli chodzi o Vibe to na pewno najwyższy model jaki jest obecnie produkowany.
Kto był na MT ten słyszał, że ten samochód potrafi zagłuszyć scenę
Cytuj:
Takie małe pytanko jeszcze z mojej strony
Na MT 2016 byli nią poprzedni właściciele? Bo coś któryś wspominał że handlują samochodami czy może się mylę?
Wnioskowałem że to 730 z naklejek na halogenach
Czyli 600 koni może mieć przegonione?
Napatrzeć się na nią nie moge
Jak dla mnie Top ostatniego MT
Kolego nie mam niestety zdjęć jak ten samochód wyglądał w maju 2016 roku ale był przywieziony z Niemiec, było to zwykłe R560 w kabinie Highline które jeździło po kopalni stąd przebieg samochodu praktycznie symboliczny, była tylko delikatnie draśnięta. Jak widać zmieniło się i to bardzo. Co do mocy to realne 700 KM. Właściciel Adam jest tylko jeden tego samochodu w Polsce. Rok temu Adam był w posiadaniu innej Scanii białej z niebieskimi i wiśniowymi pasami (została sprzedana w okolice Konina).
Cytuj:
VeRay, przekaż Góralom ode mnie propsy za car audio. Bas zgniata klatkę piersiową.
Dzieki na pewno przekaże. Z właścicielem widuje się prawie codziennie więc no problem
Cytuj:
Ma ktoś filmik jak to gra ?
Mam tylko taki:
https://www.youtube.com/watch?v=n7vdikUnyII
niestety telefon ma tragiczna jakość nagrywania.