Na razie będziemy się zlatywać u Długiego w Grudziądzu, na największej inwestycji 2017, karmnik bedziemy stawiać, i infrastrukturę wkoło niego przebudowywać.
Żarcie to szczegół, pytanie co Długi postawi na stół dla ekipy.
Zaznaczam, że ja za dziękuję nie będę robił! A pić to może i pije byle co, ale za to dużo!
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Co do MT, ma być gwóźdź programu w postaci gali MMA.
O złoty Pas garbsena!
Zawodników wystawiają takie federacje jak: BAG, ITD i wiele innych.
Walka wieczoru:
Bauer - Szupek
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
W przepalonym oleju z Dafa, po przebiegu 200 tkm....
Tylko z pytaniem, co zgarnia wygrany?
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
I zalać olejem z silnika i podpalić Swoją drogą te barykady to czołgowe więc nie wiem czym by się musieli we mnie wdupić ,żeby puściło. Chyba, że zwolennicy Kanii atom chcą spuścić no to tylko jaki schron mnie ratuje. Muszę zagadać do Steffena, żeby druta na zbrojenie mi przytargał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości