Obecny
Nie jest źle!
Jak chcesz dołożyć km, a dolecieć 2-ma pasami, to lecisz eS8 zjazd na DK5 Poznań, tam zaczyna się godzinowe 18T za kawałek, ul. Żmigrodzka, przed wiaduktem skręcasz w prawo. ul.Nowaka, most Milenijny, potem przechodzi to w Hallera, non stop 2 pasy.
Miniesz po prawej C.H Borek.
2gie światła pokażą Ci znaki w prawo na Kudowę Katowice.
Ty idziesz w 18ton (każdy tam jedzie) ul. Wiśniowa, potem duże skrzyżowanie 2 orleny po lewej i prawej idziesz prosto DK98 Warszawa Opole. ul. Armii Krajowej. AK schodzisz do końca pierw odejdzie na Opole a Ty ślimakiem schodzisz do końca. Po lewej selgros i jesteś na Krakowskiej.
Semis
Przecież on idzie od Łodzi eS8, po co ma jechać na drugi koniec DW? i robić banana ze 30 km minimum, chyba że ma płacą na km i kupę czasu...
Mógłbyś iść od Długołęki, ale od DOL lecisz starą DK8, potem musisz objeżdżać rondo grunwaldzkie, jak nie znasz Wrocławia, to leć jak Ci napisałem.
Pierwsza droga obejmuje tylko godzinowe w DW i na Wiśniowej te 18, ale tam każdy jedzie zakazu jest 2 km, 2 pasy jak pańcio lecisz