Cytuj:
Dla mnie kosa, zawsze mi się podobał plusz...
Górę też już masz zrobioną? co jeszcze planujesz? decha i reszta w kolor?
Jak mówi kermit, coś nowego i świeżego, tego nie dostaniesz w każdej budzie z gadżetami.
Narazie tylko to co widać. Ale juz jakos przytulniej sie zrobiło, nie męczy jak jazda standardem
Cytuj:
a ja mam inne pytanko... jak sie spisuje te eRki? jak to w paliwie wychodzi przy ajkich tonach, etc wsio mnie interesi
To jak Cie wsio interesie to wal na PW to Ci wszystko napisze, bo tutaj zanudzać o spalaniach i użytkowaniu to chyba niewielu będzie wprawnych czytelników.
A tak pół żartem, pół serio to spali tyle ile wlejesz. Bo wiadomo, że nie każdy przeżywa paliwo jak co poniektóre firmy narzucające normy itp. W porównaniu z białą pali mniej, ale to dlatego ze ta jest tylko na SCR a biała ma jeszcze 450 konny silnik ale z EGR. Ciężko się wypowiadać bo jest zaledwie niespełna pół roku pracy tego auta u nas, ale jesli chodzi o aspekt moc/spalanie wypada bardziej niz zadowalająco, w przedziale 26,5/28,5. Mówię tu średnio 13-16 t ładunku w mieszanych warunkach terenu. Po płaskim zeszła by do 23-24 na sto procent.
Cytuj:
Możliwe, że czarnula mijana przed chwilą na A1(M) w stronę Londynu? Kątem oka widziałem jak chyba przeleciała, bardziej po napisie na naczepie skojarzyłem
No jasne ze to możliwe, jak tylko się da robimy Anglię przez A1(M). Zeby omijać M1.