Witam. Mnóstwo tematów tu jest i ogólnie chyba nie trafiłem w żaden który by mi przypasował. O co chodzi z tą przeróbką na pomoc drogową? Tzn jakie korzyści to wiem ale co konkretnie w warsztatach zmieniają/programują aby mogłoby to auto być zarejestrowane na tą pomoc drogową? Pozdrawiam.
Z tego co kiedyś czytałem artykuł to chyba wystarczył hak holowniczy, napisy na magnesy oraz pomarańczowy "kogut" na zapalniczkę aby dało się papiery zmienić
_________________ "Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość, a jakość to luksus w życiu." ~ Jacek Walkiewicz
Z tego co kiedyś czytałem artykuł to chyba wystarczył hak holowniczy, napisy na magnesy oraz pomarańczowy "kogut" na zapalniczkę aby dało się papiery zmienić
Hak nie jest obowiązkowy, kogut, odblask z napisem Pomoc drogowa oraz dowolny hol, tak zwykła linka holownicza też się zalicza Korzyści przy dużych autach
-brak drogowego
-śmieszne OC
czyli kilka tysięcy w kieszeni
http://www.truck.pl/pl/d/pojazdy-i-urz% ... -221675796
witam czy ma może ktoś więcej zdjęć tego typu urządzeń pamiętam kiedyś na stronie 40 ton był artykuł na temat takiego urządzenia tyle że zza wielkiej wody
planuje sam zrobić coś podobnego prowadzę małego dziad transa i potrzebuje taniej opcji do holowania uszkodzonych ciągników na specjalistyczną naczepę mnie nie stać
Samochód: IVECO
Audi jako pomoc drogowa? służba drogowa to jeszcze tak, ale pomoc? macie zdj?
W sumie, to po dłuższym przemyśleniu ma sens, dowieźć paliwo jakiejś babce, zmienić kolo wystarczy
i skasować odpowiednio
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość