Witam
Ostatnio skończyłem kolejny model w 1:24.Po moich stronach właściwie jeżdżą tylko patelnie więc postanowiłem zrobić coś tym razem z mojego podwórka czli man tga z italeri + shmitz italeri w 1:24.
Wiem że lepiej do takiego zestawu pasował by jakieś dci,lub dxi albo czwórka ale premiumek w tej skali nikt nie produkuje a kania w niskiej budzie jest bardzo ciężka do zdobycia.
Man oryginalnie był bardzo prostym modelem,italeri bardzo go uprościło,więc musiałem go poprzerabiać,naczepa natomiast sklejona praktycznie z pudła oprócz inst.pneumatycznej,inst. elektrycznej,oraz kilku smaczków.
Musi dowód był zatrzymany za opony to wymienił wszystkie dopiero-co Poza tym chyba niedawno była wymieniana szyba czołowa, bo hologramu z numerami nie przekleili
A tak na poważnie - model robi niesamowite wrażenie. Widać, że masz do tego talent.
Witam dziękuję za wszystkie komentarze.
Co do opon to mnie też kuły w oczy ale wcześniej nie miałem pomysłu na ich zeszlifowanie.Ostatnio jednak wpadł mi jeden pomysł do głowy i muszę go wypróbować.
Co do lamp ,janusz sobie dosztukował ostatnio, bo oryginały za drogie by były.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 14 gości