Mam egzamin praktyczny za niedługo i pisze z zapytanie jeśli moglibyście dać mi podpowiedz czy jest jakiś punkt odniesienia aby zatrzymać się w idealnym miejscu na łuku i jeszcze może śmieszne ale uczyłem się na starym manie i czy obniżanie kierownicy obniża się pod fotelem ?
Ogólnie to opcje są dwie: albo wg. linii (mniej więcej gdy koło zrówna się w dolnym lusterku z czwartą linią od końca), albo jakaś forma zaznaczenia (chusteczka, sok). Podłączam się pod temat, ale raczej w kwestii pułapek egzaminacyjnych na Jastrzebiu. Nie znam miasta, a wiem, że takie tam są (dwóch z mojego pierwszego terminu poległo w tym samym miejscu).
Właśnie zdałem C 5 listopada co prawda za drugim razem miałem super młodego egzaminatora przy którym nie można było się nawet stresować bo był tak wyluzowany i uśmiechnięty.Zdało nas trzech ,dwóch oblało na łuku tak jak ja przy pierwszym razie nie dojechałem do jednego metra.I naprawdę dużo pomaga punkt odniesienia moim był biały słupek po prawej stronie i szczerze nie mam pojęcia od czego on był . A pułapki nie wiem czy są bo akurat nie mieszkam w Jastrzębiu tylko tam zdawałem a nie miałem okazji poznać tych pułapek bo zdałem
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 0 gości