Cytuj:
Nie wiem, jak Pirszy Gumiorz RP, może świadomie lub co gorsza - nie świadomie pchać kogoś w g****, na publicznym forum.
co Ty powiesz ? Ja sapnąłem ? No właśnie to tylko forum. Słowem pierwszy nie zacząłem o Twojej wszechwiedzącej osobie. Pisałeś sobie pisałeś ale musiałeś w końcu dodać od siebie, że kogoś w g ówno świadomie wpycham. A potem to już poszły bzdury (ciasna opona pod wannę i dlatego gówniana, monitoringi na 1000 marek opon i setkach pojazdów moge sobię w d upę wsadzić bo Ty mosz jeden komplet źle dobranych gum i już wiesz wszystko, od hamowania się nie ząbkują tak bardzo jak od pedałowania, przyspiesza się w 95% a hamuje w 5%, retarder mają wszyscy i nie ma on wpływu na ząbkowanie itd itd) oczywiście w między czasie co rusz fala hejtu - cóż, nie można było się z tym i Tobą zgodzić. I twierdzisz, że ja mam coś z głową? Trudno przyjmę na klatę niech tak zostanie. Proponuję większy dystans, bo można gwoździe w płot wbijać, można nawet później klepnąć się w pierś i gwoździe powyjmować kłopot w tym, że dziury i tak zostają.
Cytuj:
Co nie zmienia faktu, że jeśli w jakiejś kwestii Pneumajster okażesz się odemnie mądrzejszy
Widzisz gdybyśmy weszli na temat jazdy pod wanną to bym się słowem nie odezwał, bo mam w porównaniu z Tobą dużo mniejsze doświadczenie a pod wanną zerowe. Jednak analizując to jak podchodzisz do tego czym jeździsz to zaczynam mieć wątpliwości czy faktycznie prawo jazdy w chipsach nie znalazłeś. Ale jak na razie wychodze z założenia, że przyzwoicie sobie radzisz za fajerką niezależnie od terenu i pory roku.
Cytuj:
a Ty sapiesz do mnie, jak bym Ci jakaś ogromną krzywdę w życiu zrobił.
To już poruszyłem, czytałem spokojnie aż nie wezwałeś mnie do tablicy zarzucając świadomą hipokryzję.
A krótko: "Pełno na świecie ludzi, co nie zasługują aby do nich mówić" Arthur Schopenhauer