(c) http://www.ditzj.de
Podoba mi się ta Scania i Volvo też. Bardzo fajny jest efekt ''kłaniania się''
w Scani. To chyba zawieszenie pneumatyczne. Zobaczcie sami.
Bardzo ładna jest ta Scania ale gdyby była moja to dodał bym jeszcze do niej orurowanie i halogeny na przedniej ściance dachu. Orurowanie oczywiście chromowane no i odblaski lub światełka boczne na całej długości pojazdu
to nie jest chyba ta sama SCSANIA bo moja na obrazku ma dwa chalogeny a tamta ma cztery a i moja scania ma zwykle lampy a tamta ma chyba nakladki albo nie wiem co to na tych lampach
Cytuj:
to nie jest chyba ta sama SCSANIA bo moja na obrazku ma dwa chalogeny a tamta ma cztery a i moja scania ma zwykle lampy a tamta ma chyba nakladki albo nie wiem co to na tych lampach
Ami się zdaje że to ta sama tylko ty masz wcześniejszą fotke, a potem dodali jeszcze dwa chalogenyi te nakładki na światła.
Piękne są te dwa ciągniki chociarz ta Scania mi sie bardziej podoba niż to Volvo bo jest jakas taka inna , czytałem o niej że długość samego ciągnika wynosi około tyle co długosci cięgników siodłowych Amerkańskich z mordka a ta Scania jest przecierz bez mordki wiec wychodzi na to, że tam w środku musi być mnóstwo miejsca .... Ciekawe tylko jakie ma osiągi ... Wie ktoś może ??
Cytuj:
wychodzi na to, że tam w środku musi być mnóstwo miejsca
No, miejsca jest rzeczywiście sporo... W Longline podoba mi się to, że leżanka ustawiona jest wzdłuż bocznej ściany kabiny, a nie jak w tradycyjnych europejskich ciągnikach - na tylnej.
No, miejsca jest rzeczywiście sporo... W Longline podoba mi się to, że leżanka ustawiona jest wzdłuż bocznej ściany kabiny, a nie jak w tradycyjnych europejskich ciągnikach - na tylnej.
No w Longlin`ce też jest łóżko na ściance tylko że na przedniej tak jak to było w serii "L" gdzie na dsiedzeniami było wielkie wygodne łóżko
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 13 gości