Witam kilka dni temu zamontowałem sobie trojnik wydechu do scani e5.jesdze w miedzynarodowce m.in Niemcy Austria Czechy włochy i teraz pytanie czy jeśli mam zamontowany trojnik dzięki któremu teoretycznie mogę pominąć adblue jest to problem ? Oczywiście nie trojnik nie będzie używany na drogach publicznych no ale taka możliwość mam. Jakich konsekwencji mógłbym się spodziewać z posiadania takiego trojnika szczególnie w Austrii i Niemczech bo tam kary są dotkliwe. Dzięki pozdrawiam.
Oczywiście nie trojnik nie będzie używany na drogach publicznych no ale taka możliwość mam.
Aha... ofkors
Trzeba było się pytać zanim zachciało się mieć „rosowego brzmienia” teraz to Ci przy jakieś szczegółowej kontroli każą przywrócić układ to stanu fabrycznego, no chyba ze scania ci to montowała i dała ateścik
Wysłane z Nokii 3310 za pomocą Tapatalk
_________________ Jeździłem na swoim zanim to było modne Żyj tak żeby na starość powiedzieć: kuurła kiedyś to było
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 9 gości