Dzięki za opinie. Fakt Actros to nie jest... A macie jakieś informacje co do awaryjności Axorów? Trochę się boję, że przy pełnym załadunku zdusi mi się w terenie z tym silnikiem. Jak myślicie?
GG: 0
Cytuj:
Dzięki za opinie. Fakt Actros to nie jest... A macie jakieś informacje co do awaryjności Axorów? Trochę się boję, że przy pełnym załadunku zdusi mi się w terenie z tym silnikiem. Jak myślicie?
Moim zdaniem największym minusem tego Axora jest skrzynia bez połówek. Mamy 5 Axorów z czego 3 są z Adblue. Silniki wszystkie o mocy 400koni. Radzą sobie znośnie z rmc do 40ton. Jedyna poważniejsza awaria to w jednym egzemplarzu padł zawór pedału hamulca oraz pompa adblue. Jazda głównie z wywrotkami oraz podwoziem.
Trzeba by zacząć pd tego co będziesz nim robić.Bo w teren to tak nie bardzo .Ładowność dobra nadaje się auto na usługi do wożenia na domki,jednak hydrobortu brak trochę słabo.cieżko się wypowiedzieć.w tej konfiguracji to widzę takie auto w małej firmie pod kopareczką.
W sezonie ma pracować przy budowie dróg, głównie kruszywo i masa bitumiczna.
Już jestem po słowie, dziś muszę podjąć decyzję. Auto technicznie w fajnym stanie, książka serwisowa, ogólnie wszystko gra.
Co myślicie? Brać?
A bierz, nie dość że nie nasza odpowiedzialność, sam wiesz w jakim stanie jest (bo je oglądałeś) to przecież zawsze możesz sprzedać i kupić inne. A auto generalnie wygląda spoko, kiper też, to nie jakiś ulep, żeby odradzać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Pawel_Elblag i 0 gości