Witam !! powiem szczerze ze zycie mi zepsuli tym kurnikiem!! ale przynajmniej jest wyro 1,60m szerokie. apropo tego ze stoi w komisie w gdańsku.. to juz nie stoi bo ja kupilismy!! a bylo to tak.. pojechalismy kupic mana - również solówke, ale niestety w manie rozleciało sie sprzegło.. bedac przekonani ze scania jest droga tak z gupia frant spytalismy ile kosztuje.. nio i zeby nie to ze niechcieli nas wypuscic z pustymi rekami to jestesmy posiadaczami tej oto pieknej scani!! Gdy zarobi na siebie zmienimy ten kurnik na jakiś ładniejszy!!
_________________ - co dziś bedziemy robic?
- zńow bedziemy podbijac świat
Merk en type: Scania T500 Eigenaar: DuoPak Land van herkomst: Nederland Locatie: Biddinghuizen: Evenemententerrein bij Walibi World Datum: 8 juli 2006 Fotograaf/Bron: Alex Miedema Bijzonderheden: foto genomen bij het Mega Trucks Festival
Szkoda, że ponad 100 lat tradycji poszło na odstawkę, no cóż my o tym nie decydujemy tylko rynek, bo ma swoje prawa, myślę, że w przyszłości i w stanach zrezygnują z dzióbka, tak jak teraz zrezygnowali z kabin bez dzióbka.
że w przyszłości i w stanach zrezygnują z dzióbka, tak jak teraz zrezygnowali z kabin bez dzióbka.
Z tego co wiem Scania(myśle że nie tylko) walczy z europą o przedłużenie długości zestawów, bo chcą produkować auta z ryjem, ponieważ przy zderzeniu czołowym kierowca ma dużo większe szanse na przeżycie ...
Scanie T to niby wizytowka firmy, fakt ladnie wygladaja, ale jezeli przyjdzie cos robic przy silniku (szczegolnie V8 - np wymieniac turbosprezarke), no to szczerze wspolczuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości