Tu jest uboga wersja (w TGM to może być standardowa) i nie ma kierownicy multimedialnej. Poza tą obsługą komputera, myślę, że sprawa do przeżycia. Ale w tej sytuacji to mocno średnio.
W tym siedzeniu nie ma kołyski przycisk z przodu siedziska do góry wysuwasz siedzisko max do przodu i wtedy na dole z przodu po lewej stronie siedziska (nad przyciskiem do opuszczania) zobaczysz otwór lub dwa wkładasz w niego śrubokręt i podnosisz blaszkę zabezpieczającą do góry i wtedy wysuniesz do końca i wyjmiesz do góry. U mnie ten przycisk jest dzielony i jedna część jest od kołyski a druga od wysuwu.
Samochód: F90 19.362
Tez mamy te fotele i zastanawiam się czy napewno przy pojedynczej rączce jest kolyska czy wysuw. Chyba kołyska u nas była do zdjęcia siedziska cienki plaski śrubokręt i otwor jest chyba po obu stronach siedziska symetrycznie.
Menu w komputerze bardzo prymitywne i totalnie niepraktyczne, nie ma nic na skróty
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
GG: 0
Menu czy to z kierą multime. czy bez - jak wejdziesz w daną funkcje w dziale danych z jazdy(paliwo i czasy) to by przejść na inną trzeba od nowa od początku.
Dla potomnych, tak wygląda demontaż siedziska. https://www.youtube.com/watch?v=rIdRS40Z7xk
Ważne, żeby śrubokręty były cienkie. Obłupałem izolację z próbówek i było w sam raz. U mnie wajcha jest od kołyski i linka cała, ale jej ruch to jakieś 2mm, może jutro uda się pogrzebać i zorientować w czym problem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość