Witam , pare lat temu wyjechałem do Szwecji i wymieniłem tam prawko polskie na szwedzkie , od roku mieszkam w Polsce ale prawka nie wymieniłem . Teraz chcę dorobić sobie kat.C,CE - czy nie będę miał problemów w urzędzie z tym prawkiem ? Nie będą się czepiać ? Dzięki
Witam , pare lat temu wyjechałem do Szwecji i wymieniłem tam prawko polskie na szwedzkie , od roku mieszkam w Polsce ale prawka nie wymieniłem . Teraz chcę dorobić sobie kat.C,CE - czy nie będę miał problemów w urzędzie z tym prawkiem ? Nie będą się czepiać ? Dzięki
zmień z powrotem na polskie i dorób kategorie
_________________ Jeździłem na swoim zanim to było modne Żyj tak żeby na starość powiedzieć: kuurła kiedyś to było
Samochód: orange i grafitowy
Każda osoba, która posiada prawo jazdy wydane za granicą, a mieszka w Polsce przynajmniej od 185 dni musi wymienić je na polskie prawo jazdy. Zagraniczne prawo jazdy przestaje być ważne po 6 miesiącach od momentu uzyskania stałego lub czasowego pobytu w Polsce.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Chodzi oto , że teraz nie chce zmieniać na polskie żeby nie płacić dwa razy jak zdam C .
Zaraz wydasz dobre kilka tysięcy na kursy i egzaminy a szkoda ci kasy na wymianę prawka która cię i tak czeka. Wymień teraz, zrób kategorie i kwalifikacje po wszystkim wymienisz jeszcze raz na gotowe. Ze szwedzkim możesz zrobić sobie prawko co najwyżej w Szwecji
_________________ Jeździłem na swoim zanim to było modne Żyj tak żeby na starość powiedzieć: kuurła kiedyś to było
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 10 gości