Cytuj:
Trzecia sprawa to mocno brudzące się lusterka (niewiem czym to jest spowodowane ale w poprzednim FH z 99r było to samo) lusterka ciągle ubrudzone.
hmmm ja powiem tak że jescze nie zauważyłem w naszym FH żeby lusterka się brudziły chociaż sa czarne to jeszcze nie widziałem na nich brudu
Cytuj:
Po drugie nie czarujmy się, kabina w FH jest mała (mniejsza jest tylko w Ivecu) ale dla jednego kierowcy wystarczy.
Powiem tak ja mam 190cm wzrostu i na tunelu silnika w Globie XL spokojnie staję i mam jeszcze zapas do sufitu.Schowki w kabinie XL sa naprawde bycze i kto wie czy Volvo nie ma najobszerbiejszych podwieszanych schowków być moze Daf ma większe(ale powtarzam jezeli idzie o podwieszane schowki Volvo jest na pewno w pierwszej trójce,nie chodzi mi o schowki pod leżanką taki jak np. w Magnum ze sobie podnosisz leżenkę i masz schowek wielkości trumny
zresztą z obserwacji można też powiedzieć ze Volvo FH ma największe schowki zewnętrzne jednokomorowe(bo w Actrosie mozna powiedzieć ze sa 2 takie schowki)i jak jeździłem z ojcem w trasę on też nie jest niski to on ani ja nie narzekaliśmy na ciasnotę więc dla mnie Glob XL jest jak uszyty garnitur wszytko obojętnie w jakiej pozycji się stoi jest w zasięgu ręki
i dalej bede podtrzymywał swoją tezę że Volvo FH jest tylko modelem przejsćiowym pomiędzy FH12 a całkowicie nowym modelem Volvo który na pewno zostanie zaprezentowany i będą w nim motory D13A jednak głowne zmiany zostaną poprowadzone w kierunku modernizacji kabiny i to tyle