Zaraz na poczatku wakacji udalem sie z tata w traske po niemczech
A tak to sie zaczelo, czyli nasz dafik na bazie :
niestety prawie wszystkie samochody z firmy byly w trasie i udalo mi sie tylko cyknac jedna scanie 124:
jeszcze tylko fotka kokpitu dafika....: :
i w droge!!! ladowalismy sie w zywcu, niestety nie moglem porobic tam fotek bo nie wpuscili mnie na zaklad.... ale za to jest fotka z rozladunku w firmie lazar :
teraz mialem troche wolnego czasu (ladowalismy sie dopiero na nastepny dzien) wiec urzadzilem dafikowi wieczorna sesje zdjeciowa a to jej efekty:
no i na zaladunek!!! korzystajac z okazji porobilem troche fotek z krajobrazami :
a tu przejezdzalem przez gelsenkirchen wtedy jeszcze trwal mundial
a tu mamy stadion w gelsenkirchen :
rozladunek!!! pod rampa spotykamy kolege z firmy:
Po drodze mija nas CONVOY, a tak szczerze to strasznie podobaja mi sie te mini:
i jeszcze takie cos:
fotki z tunelu:
Tutaj wjezdzamy na stara granice na zelaznej kurtynie:
A tu fotka starej autostrady:
a tu ciekawostka: jako czesc ekspozycji znajdujemy polskiego fiata 125p:
i nasz dafik na starym terminalu :
a to miejsce naszego zaladunku, firma BAYER :
tutaj tez nie wpuscili mnie na zaklad i musialem szesc godzin odczekac pod brama.... i zrobilem troche fotek, oto niektore z nich :
no a tu rozladunek w polsce w firmie novol.... i koniec traski..... na baze zajechalem w nocy wiec nie udalo mi sie porobic fotek chociaz bylo czego
ogolnie traske zaliczm do bardzo udanych. bylo super tylko zabraklo jakis showtruckow
_________________ Już odlatuję, wszystko mi jedno gdzie...
Niech ktoś spróbuje na chmurze złapać mnie!
musialem szesc godzin odczekac pod brama.... i zrobilem troche fotek
6 godzin pod zakładami ale za to jakie ADR-ki sfociłes - Franz Fischer, Lanfer, DenHartogh czy Richter. U nas w kraju cięzko takie zestaw spotkać. Jakie to chemikalia wieźliscie do zak. Bayer ?
my sie tam ladowalismy, a pozniej lecielismy z tym do kraju, do NOVOL-a. Dokladnie nie wiem co to bylo, bo na cmr-ce byly tylko symbole ale jakies plynne chemikalia to byly
Pięknego macie DAFa. Przedewszystkim nowy i w największej kabinie SSC. Bardzo podoba mi się wasze malowanie...Niebieskie felgi i rozpoznawalne logo to jest coś..
akurat mi podobaja sie bardziej te naklejki na scaniach, no ale to zalezy od gustu a dafik rzeczywiscie fajny 480 koni, retarder i astronic a naczepa jest odkupiona z empo-transu, i chociaz ma te slady po naklejkach to tez mi sie podoba
Wy tu gadu gadu o naklejkach , a ja powiem a raczej napiszę , że bardzo fajny opis traski no i foteczki tez niczego sobie.Ladny wasz DAFik no i oczywiście cała flota.Tylko nie zazdroszcze tych sześciu godzin pod bramą.Pozdrawiam,
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
Samochód: Duży
Niop foteczki i opisik aż miło było oglądać i czytać...Nie zazdroszczę tych 6godzin spędzonych przed zakładem.Fajnego macie DAF-ika.Przedstaw go i opisz coś więcej jak możesz w off-topicu,tam jest specjalny dział do tego... A te nowe FH z białymi chłodniami to zapewne zostaną ''upiekszone''-mam na myśli naczepy bo koniki już jak tako wyglądają...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
hehe na tym parkingu wcale nie bylo tan najgorzej ale musialem dosyc dlugo czekac na pojawienie sie jakiegos zestawu ale do kibla mialem niedaleko wiec dalo sie przezyc
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 8 gości