Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Chętnie bym coś napisała gdym tylko coś wiedziała... Wiem tylko że moj Przemek jeździ do Anglii i Irlandii... Przy okazji jak nie zapomne spytam go, tylko nie wiem o co Z resztą ostatnio zbyt nie mamy dla siebie dużo czasu Ale tak to jest gdy się wybrało meszczyzne-kierowce Mogę powiedziec tez, ze na wynagrodzenie nie ma co narzekac, nie jest niskie i na czas
Srednio w domciu jest co 2 tygodnie, niekiedy sie trafia, ze jest wcześniej ale tylko czasami, zalerzy jak mu sie traski ulożą. W zimę, był taki pewien okres czasu że był co weekend ale to tylko w zime... To tyle co wiem
Swoją drogą kolega Pazdz jest bardzo dociekliwy
Samochód: Duży
Ostatnio czytałem,że SKAT znowu kupił MAGNUM-ki.Tym razem jest to 20 sztuk modelu 440DXi z silnikiem VOLVO.Moim zdaniem dobry wybór-chociaż mieli kupować DAF-y 105,ale może jeszcze je kupią...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Ostatnio czytałem,że SKAT znowu kupił MAGNUM-ki.Tym razem jest to 20 sztuk modelu 440DXi z silnikiem VOLVO.Moim zdaniem dobry wybór-chociaż mieli kupować DAF-y 105,ale może jeszcze je kupią...
To nie nowość.. Pisaliśmy o tym na poprzedniej stronce. Pozdrawiam
_________________ A,B,C - są. E-jeszcze w tym roku.
Marzenie, pasja, to nas w jedność połączyło.
Naturalna segregacja, to nas wyłoniło.!
A sorki nie doczytałem.Ale z jednej strony to trochę dziwne,ze zdecydowali się na ponowny zakup MAGNUM-mimo że mieli problemy ze wcześniejszymi modelami.Ale tam jest silnik VOLVO,wiec chyba mają do niego zaufanie...
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Hmm nie wiem czy czytaleś artykol o awaryjnosci aut w SKACIE ktory ukazal sie juz jakis czas temu. Bylo napisane ze Scania ich zawidola poniewaz auta z drugiej serii (Topline) byly strasznie awaryjne. Pozostawalo wiec zakupic albo MAGNUM albo XF105. Jak widac zdecydowali sie na MAGNUM, mam nadzieje ze bedza dobrze sluzyc
Może zdecydowali się na MAGNUM dlatego,że jest troche dłuższy czas na rynku niż XF 105 i jest to już trochę bardziej sprawdzona konstrukcja-a DAF XF 105 to jakby nie patrzeć ciągle świeżynka i wielka niewiadoma...Mam nadzieję,ze po tylu awariach MAGNUM pokaże teraz swoje plusy...
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
XF 105 i jest to już trochę bardziej sprawdzona konstrukcja-a DAF XF 105 to jakby nie patrzeć ciągle świeżynka i wielka niewiadoma...Mam nadzieję,ze po tylu awariach MAGNUM pokaże teraz swoje plusy... Mr. Green
Moim skromnym zdaniem XF 105 lepiej by się spisał niż Magnum Ale zobaczymy co czas pokaże Wystarczy śledzić Trailera
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
A może poprostu 105'tka jest droższa od Francuza? Będąc na Targach w Katowicach przedstawiciel Dafa powiedział iż Dafy niesprzedają się w dużych ilościach ponieważ są drogie, zdaje się że chodziło tutaj o 105'tki...
Łooo! Ze oni znalezli tak miejsce obok siebie wszyscy... Takie trasy w kilkanascie aut to jest naprawde super, mialem okazje jechac w 10 aut na Wlochy, przynajmniej nie bylo nudno
Samochód: 5.2L Magnum V8 oraz 1.8 Twin Spark
Łącznie ich tam było 17. Jak w niedziele w nocy wszyscy ruszli to podobno byl piekny widok. Jak potem tak jechali i jednemu sie siku zachcialo to wszyscy na pas awaryjny zjechali (musial wtedy jak parking wygladac).
Dodam jeszcze te 2:
_________________ Aktualności i ciekawostki ze świata samochodów użytkowych: 40ton.net
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 52 gości