Cytuj:
Ładne zdjęcia Kasia Shocked i ND z polski masz na zdjęciu Shocked
Pozdrowienia i szerokości życzę Cool
Dzieki ze sie tobie podobają dzieki
POZDERKI kasia_tga
Cytuj:
Nawet na fotce której link dał Denis w tle jest Kasi Maniek... Wink Ogółem wiele fotek i wiele ciekawych pojazdów, nie będę wymieniał które mi się najbardziej podobają bo nie wiem czy na jednej stronie bym się zmieścił... Razz Zdziwił mnie widok MPII w barwach Linku, widać niedawno kupione ciekawe ile sztuk zakupili... Wink Powodzonka i szerokości Kasiu... Wink
Dzieki ML ze ci sie podobało mam nadzieje ze wkrótce sie spotkamy alle bedzie wajha
Cytuj:
witam , zdjecia bardzo fajne. Kasiu czy tego Manika od firmt to dzierżawisz ,czy jestes kierowcą w tej firmie ? pozdrawiam
Chciałabym ci powiedziec tak: jestem kierowcą w tej firmie ale nie dzierzawcą poniewaz w bagno do equusa jest szybko wejsc ale trudno sie z tamtąd wydostac wiec kazdemu kto by cos miał wspólnego z equusem radze sie trzymac z daleka
bo mozna sie wpakowac w wielkie G
Cytuj:
Fotki bardzo ładne, trasa z pewnościa byla udana. Ciekaw jestem jak zachowywali się kieorwcy na parkingach widząc że ciężarówke prowadzi kobieta (na dodatek tak mloda)
Odpowiem ci jedno kazddy sie patrzy jak by zobaczył boga
a ja jestem tylko kierowcą
tylko damskim kierowcą
Cytuj:
Mnie również się zdjęcia podobają... Najbardziej to niemieckie FH16. Reszta fotek też nieczego sobie. Powodzonka na szlaku... Wink
Dzieki pazdz do zobaczenia na pomorzu a może gdzies na szlaku pozderki
Cytuj:
WoW Genialne foty, I no.....nie wiem co powiedziec Kobieta w mundurze wyglonda piękne, ale kobieta za kierownicą cięzarowki wygląda bosko.
dzieki za takie słowa pozdrowionka
Cytuj:
Super foteczki Kasia!Tak trzymaj.Mana masz swietnego.Powodzonka;)
dzieki ze ci sie podobają fotki i nie tylko tobie i ze tobie sie podoba mój manik ciekawy bo to man , pozdrowionka
Cytuj:
Fotek naprawde multum i wiele pieknych zestawow nie tylko zagranicznych. Mi spodobala sie fotka na ktorej widac Mercedesa z Linku a na drugim planie FH 12 z Brevitera. Kasiu Twoj zestaw tez niezle sie prezentuje i mam nadzieje tak samo sie nim jezdzi. Powodzenia w kolejnych trasach.
Wiec tak: wiele ciekawych zestawów to fakt, z linkim mam stycznosc bo jak to na parkingu z wszystkimi rozmawiam bo trudno ze mną nie rozmawiac
, breviterzy tez wporządku, dzieki za komplemen ale mój zestaw to cysterna, spora odpowiedzialnosc itp. jezdzi sie super ale bez ładunku ale z ładunkiem niestety jest jazdna inna niz normalnym zestawem poniewaz buja, wozi sie przeciez surowce płynne
, a traski hmmm?? mam nadzieje bedą ciekawe nastepna to południe - <WEGRY> specjalnosc YACA_TGA i MODERATORA TRC. pozdrawiam