Kolego ja osobiscie bardzo dziekuje Ci za ten link poniewaz za 2 tygodnie egzamin na C+E. Teraz moge sobie w domu powtarzac i ogladac. Wielkie dzieki.
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Koledzy dzis moj wielki dzien nastal. Zaliczylem za pierwszym podejsciem C+E. Alez sie k**** ciesze
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Dzieki wielkie. Tak szybko jeszcze nie wsiade na na duze autko bo 3 miesiace temu stuknelo mi 19 lat wiec do 21 musze jeszcze czekac.
To też szybko zacząłeś robić prawko, tyle że ja jeszcze w wieku 18 lat wojsko zaliczyłem (19 kończyłem w 3 miesiącu służby). Mi 3 miesiące temu stuknęło 20 i w przyszły piątek (1 grudnia) zaczynam jeździć z przyczepą.
A o to nowy nabytek szczecińskiego WORD-u: , na którym być może zaniedługo będę zdawał egzamin, jest dokładnie o 3,15 m dłuższy od swojego "kolegi z klubu" (STAR 12 157 LC) jeśli chodzi o zestaw i o 1,25 m dłuższy - jeśli chodzi o solówke.
Koledzy/koleżanki... ... mam prośbę. Macie może jakieś fotki albo chociaż powiedzcie, gdzie w Manie TGL znajdują się wszystkie płyny, o które pyta egzaminator na egzaminie prawa jazdy kat. C. Pilne, z góry dziękuję za pomoc...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 13 gości