Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Uwaga! Wczoraj (niedziela) na autostradzie A2 widziałem 5 XFów 105 SC od Miratrans. Chyba prosto z salonu albo od lakiernika, ponieważ jechały same konie.
A ja widziałem te Dafy w Wolicy stały przy drodze mam foto ale strasznie niewyraźne bo robione około 19 godziny jakieś 2 tygodnie temu jak bylem w trasie ładnie się prezentowały przy drodze jak stały lekko oświetlone
Kurde to co tam się działo.Niby GB taki cywlizowany kraj a tu pała pod głowa
Ogólnie to rzadko używana. Głównie na nielegalnych imigrantówm, jak trzeba ich wykurzyć... Ale dobieranie się do kabiny w nocy na Zachodzie również jest poularne...
GG: 175257427
Cytuj:
Jako pracownik tej firmy moge powiedziec że od 1 stycznia 2007 przechodzimy na umowy o prace.
z tego co się orientuję, to wszystkie szczecińskie firmy przeszły na umowy o pracę (z wiadomych względów ...)
i pytanie do kolegi Łukasza_P: "Czy jest jakaś szansa że, świeżo po C+E uda się załapać do Miratransu ??" Na start pewnie jako drugi kierowca ... no a później ...
_________________ "... Life's simple, make choices, don't look back ..."
To może ja ci odpowiem, bo Łukasza trudno zastać na forum.
Szansa jest zawsze i wszedzie. Tylko, że Miratras ma ok. 15 samochodów i 16 kierowców. Jeden jeździ jako skoczek na podwójnej obsadzie, a jak auto wolne to sam.
GG: 175257427
no to wiadomo, mają komplet, a nawet jednego więcej ... jak już się dorobię "CE" zajdę do nich z czystej ciekawości ... i sam się przekonam ... ale dzięki za odpowiedź i za pomoc
_________________ "... Life's simple, make choices, don't look back ..."
Dosc fajne maja zestawy, chociaz skromne.Ostatnio widzialem od nich premiumke, widac kazdy chce oszczedzic.Dobrze znam odzial w Łeczycy, a raczej moj tata >spotkania zrzeszenia<i jak kiedys zaproponawali mu swoja schmitze to malo z krzesla nie spadl cena zaporowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 16 gości