No to auto miałbym już skończone została drobna kosmetyka jak pomalowanie świateł i drobne poprawki w malowaniu. Nad kangurem się jeszcze zastanawiam. Dzisiaj ukończyłem HDS. Do fotela operatora dodałem zagłówek (wykonany z PCV- wielkość 1,5x3 mm oczywiście ). Następnie trzeba było pomyśleć nad jakąś podstawą pod żuraw. Z pomocą również przyszedł kawałek PCV Wszystko pomalowałem, złożyłem i przykleiłem do ramy Jak się podoba?
Zagłówek
Bardzo ładny model . Dobrze że zostawiłeś bez kangura , 100 razy lepiej wygląda.....Takie pytanko jak zrobiłeś koguty ?? P.S. Masz jeszcze na sprzedaż modele herpy ??
Jedziemy dalej. Przebudowa przyczepy rozpoczęta Dorobiłem kłonice z przodu i z tył a na skrzyni ładunkowej dorobiłem pasy co by nie było tak płasko. Do tylniego zderzaka dorobiłem chlapacz na całej szerokości (wersja testowa będzie on przemalowany ). Najbardziej jestem jednak zadowolony z wykonania na baku paliwa opasek w kolorze ramy Czas na fotki:
-wspomniany bak
Tak jakoś śmiesznie wyszła ta przyczepa. Nie chodzi mi tu o twój wkład, tylko o to że dyszel wygląda jakoś tak śmiesznie. "Bezramowo" Pozatym wszystko ok. No może te tylne kłonice są za wysokie.
Dyszel jest taki jak był, nic nie zmieniałem, ale w prawdziwych przycepach jego mocowanie do ramy wygląda prawie identycznie A jeśli chodzi o kłonice, to są one trochę krótsze niż te co na aucie
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 28 gości