Dodkładnie dokładnie dobrze mówisz auta niedozajezdzenia i wcale tak duzo nie palą, wrecz śmiało moge powiedziec że sa ekonomiczne i bezawaryjne.Auta godne polecenia, mimo swojego wieku eurotechy i jak i eurostary jeżdza i beda jeszcze długo jezdzić.
GG: 7337009
Samochód: BMW Sauber F1
Łał co wy gadacie mój tato jeździ 3-osiowym EUROSTAREM 440E42 i nic tam niegnijie autko jest poprostu super wozi nim gabaryty i wciągu 1 roku autko tylko raz się zepsóło a mianowicie turbo sprężarka, szkoda że ma kaganiec na poprzednik IVECU co mój tato robił to niebyło kagańca to sunoł 120km/h!!! a tak propos widział ktoś kiedyś 3-osiowom magnumke??
[ Dodano: Sro, 15.08.2007, 17:49 ]
Aha ale wy głupoty gadacie o tej skrzyni fullera!!!
GG: 112549
na desce masz 24 volty, u mnie jest dolozone 12 v w innym gniazdku, a co do skrzyni to mam w aucie skrzynie 4+4 z przebitką + połówki, Iveco Eurostar Cursor 6 430 KM
[ Dodano: Pią, 28.09.2007, 22:11 ]
a jezdze takim chrupkiem (na razie) czekam na mańka
ja właśnie dostałem takiego chrupka a wcześniej jeździłem scania, a teraz jestem przerażony://// Auto ma kupę kilometrów i nie mam pojęcia jak sie zachowuje na drodze...Do tego stara naczepa:/
Będę jeździł po górach t może nie będzie źle a powiedzcie mi jeszcze ile średnio palą te maszyny??? Oraz jaka moc jest przy 14 litrowym silniku? Chyba 14l ....
GG: 112549
ja mam norme 33 gosciu co nim jezdzil mowil ze srednio bierze 36 po gorach a jezdzil nim bede niemcy hiszpania wlochy
a co do silnika to podoba mi sie jego dzwiek i jak pracuje bardziej niz w actrosie którym wczesniej jezdzilem
kolego skąd jest to IVECO mój wujek takim mykał ale zabrali i teraz już nie ma praktycznie tej firmy zostały 3 autka stare magnum w tym 2 rozbite i jeszcze jedno zostało i nie jeździ bo się silnik zatarł i teraz pożyczyli jedną starą premium
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość