No cóż, Volvo wygląda jak wygląda. Mnie nie przekonuje przemodelowany przód, ale to kwestia gustu. Za to tylna ściana i przetłoczenia na niej wyglądają wyśmienicie, deska rozdzielcza niczym z osobówki-genialna, chociaż ciekawe właśnie jak się sprawdzi w praktyce, modyfikacja leżanki i lodówki również na wielki plus, ciekawe czy będzie dostępna opcja lodówki w kufrze na zewnątrz od strony pasażera, gdyż niektórym bardzo pasuje takie rozwiązanie. Jak dla mnie troszkę niepraktyczny nadal jest ten śmieszny schowek na tylnej ścianie, który pojawił już się w poprzedniej wersji. Zmieści się tam co najwyżej gazeta, chociaż w tym modelu projektanci widać, że już pomyśleli jak przeszkadzał ten wystający plastik podczas np. spania. Podobnie środkowy schowek nad glową kierowcy nie jest już śmiesznie mały. Ciekawostką może być bajerancki pilot-kluczyk a'la Mercedes
Jestem ciekaw jak będzie się nowy model prowadził i jak będzie wyglądało spalanie, czekam na okazję by zobaczyć to cudo na żywo
A tutaj taka moja mała fantazja, jak ja bym widział nowy model. Grafik ze mnie słaby, ale koncepcję mniej więcej widać: