Cytuj:
No to przygotuj się na to że jeźdźic będziesz musiał nauczyc się SAM, i przy okazji dostaniesz dobry opier*** za sprzęgło, hamowanie, ubytki w jezdni etc. nie ważne po ilu godzinach
Ten ośrodek to jakaś paranoja, banda wieśnioków (łącznie z szefunciem Sz.P. K.), kiedyś rzeczywiście było ok, robiłem tam B i bardzo miło wspominam jazdy i dlatego zdecydowałem się na ten ośrodek, ale ci co byli wporzo odeszli tak jak Tomek, Andrzej K. itp. Teraz spoko są jedynie Panie w biurze i wykładowca z KPK
Lucassino3 w pełni popieram co piszesz jeżeli ktoś się zdecyduje musi uzbroić się w cierpliwość bo Darek [wycenzurowano] za sprzęgło jak za szybko puszczasz i jak za wolno też .hamować delikatnie zeby nie daj boże samochód się nie zatrząsł bo się zepsuje.Łuku nie umie wytłumaczyć,dla niego to nikt nie umie jeżdzić samochodem chodż ja mam przejechane z 500tyś.jeżeli ktoś jest nerwowy to radze tam nie iść bo Darek albo wpędzi w nerwice ale bo będzie proces za pobicie.na mieście gada i gada
potem przyjeżdzasz na placyk i znowu [wycenzurowano] jaki błędy popelnileś
Samochód jest najważniejszy ty nie masz się na nim nauczyć tylko jeżdzić żeby nie zepsuć.jak ktoś może to niech opisze tąszkołę w Alfie