GG: 0
czekasz jakies 10-14 dni i idziesz do wydziału komunikacji w starostwie powiatowym i pytasz czy już jest papierek. jeśli jest wpłacasz ~70 pln i odbierasz
_________________ B - 2000 === C - 2008 === C+E - może kiedyś...
Nie!
Najpierw idź do swojego Wydziału Komunikacji i zapytaj jaką oni mają procedurę - u mnie NAJPIERW trzeba zapłacić i dostarczyć kwitek (70,50 zł) a dopiero potem wysyłają dokumenty do "druku".
Nie!
Najpierw idź do swojego Wydziału Komunikacji i zapytaj jaką oni mają procedurę - u mnie NAJPIERW trzeba zapłacić i dostarczyć kwitek (70,50 zł) a dopiero potem wysyłają dokumenty do "druku".
To zależy właśnie gdzie jaki zwyczaj jest. U mnie wystarczyło poczekać ok. 2 tyg, potem na miejscu płaciłem ok 70 zł i prawo jazdy dostałem do ręki.
Dodam jeszcze jedno - kompletnie nie interesuj sie "Stanem realizacji prawa jazdy" na stronie przez Internet. w większości przypadków to co sie tam dzieje nie ma nic wspólnego z rzeczywistością i często dopiero tydzien-dwa po odebraniu tam sie pojawia do odbioru...
A powiedz masz robotę nagraną że tak Ci to prawko potrzebne Od poniedziałku zaczynasz jeździć
Pójdź sobie z kolegami opij sprawę ciesz się chłopie że masz ten horror za sobą. Co to za różnica kiedy będziesz miał to prawko za 2 czy 3 tygodnie co to zmieni...
Misztal, zdasz to zobaczysz
Mnie tez na nic nie było potrzebne, ale pare minut po egzaminie zapominasz o wszystkim, ciśnienie opada do zera i zaczyna sie wołanie "no gdzie jest moje prawko?" i nawet jak nie jest Ci do niczego potrzebne to nie mozesz sie doczekac
Dodam jeszcze jedno - kompletnie nie interesuj sie "Stanem realizacji prawa jazdy" na stronie przez Internet. w większości przypadków to co sie tam dzieje nie ma nic wspólnego z rzeczywistością i często dopiero tydzien-dwa po odebraniu tam sie pojawia do odbioru...
Na kategorie B było wpisane od razu do internetu zaraz po zobaczeniu zadzwoniłem i pani powiedziała ze właśnie zaksięgowała. Wiec nie wiem jak na wyższe kat ale na B akurat w moim przypadku działało
_________________ Marianex podjedź no do przodu bo Grzeniu kiprował będzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 12 gości