Witam,
Jest to mój pierwszy post na forum, dlatego z góry przepraszam, jeżeli pytanie jest umieszczone w złym dziale.
Mam 21lat, obecnie studiuję mechanikę i budowę maszyn; chciałbym zrobić uprawniania na kategorię C+E, i podjąć pracę po ukończeniu studiów, jako kierowca. I tu pojawia się moje pytanie jak to najlepiej rozegrać? Co jest potrzebne, aby móc wykonywać pracę kierowcy? Jakie kursy itd…? Za odpowiedz z góry dziękuję i pozdrawiam.
opcja szukaj naprawdę nie gryzie, nie bój się. viewtopic.php?f=45&t=34339 znajdziesz tutaj mój post który odpowie na Twoje pytanie to raz, a dwa, czy masz jakiekolwiek zielone bądź blade pojęcie o zawodzie kierowcy zawodowego ? czy tylko gdzieś usłyszałeś że kokosy się zarabia i spędza weekendy na piaszczystej plaży z lazurową wodą i grejpfrutami podawanymi przez hawajskie tancerki ubrane w spódniczki z liści bananowca ?
Ok., dzięki za odpowiedz. Co do tego mojego pojęcia to jakieś tam blade posiadam; i nie wyobrażam sobie tej pracy akurat jak napisał kolega; moim zdaniem uprawnienia zawsze są mile widziane, a jeżeli nie spróbuję nigdy się nie dowiem a jak spróbuję i stwierdzę, że to nie dla mnie nie będę żałował, że spróbowałem.
Mam takie jeszcze pytanie jak zrobię kat. C+E, to mogę dopiero po jakimś czasie robić resztę kursów potrzebnych do zawodowej jazdy czy jest to związane z pewnym czasem od zrobienia prawka do wykonania nie zbędnych kursów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 10 gości