Wiem, że wałkujemy non stop ale się gubię, dlatego konkretnie zapytam. Wyszło mi wszystko badania lekarskie, pychotesty, kurs na przewóz rzeczy robiony w 2007 roku.
1. Czy muszę odnawiać kurs na przewóz? - jesli byłby na 5 lat wazny to juz 2 lata nie mam - mam nadzieje że nie przepada i nie bedzie trzeba robic Kwalifikacji tylko iść na szkolenie dokształcające?
2. Prawo jazdy mam bezterminowe wydane w 2006 roku - też muszę wymienić po tym doszkalającym kursie?
3. Badania psychologiczne - mam bezterminowo robilem w 2007 roku, trzeba ponawiac co 5 lat?
Prosze o odpowiedzi, szukam ale na forach co inaczej podają.
Dobra doczytałem i chyba musze wszystko robić, najpierw szkolenie okresowe, potem badania lekarskie i psychologiczne a na końcu wymienić prawko? Dobrze myślę? Przerąbane, chciałem wyrobić sobie karte kierowcy i mieć to wszystko w przypadku dodatkowej pracy. A jakbym to wszystko porobił i miał kod z datą badań 95. to na kategorii B mam bezterminiowe dalej? Wiecie, C E to zawodowe ale B nie chciałbym potem odnawiać chociaż. Proszę chętnego o wypowiedź w moim temacie, gubie sie już