Cytuj:
Cytuj:
(...)Właśnie problem jest w tym że nie mogę zrobić wydruku z karty za dni, w których fizycznie jej nie było w tachografie. Mam tylko zaznaczony odpoczynek do północy w piątek i od północy w poniedziałek. Sobota i niedziela tak jak by na karcie nie istnieją.
Jeszcze tragedii nie ma. Jeśli kartę wyjąłeś z tacho w piątek przed północą UTC i zrobisz teraz wydruk z piątku powinieneś mieć zaznaczone na nim np.: od 21:30 do 24:00 UTC łóżko.
Ok czyli coś musiałem zrobić źle czy tak ma być ?? Wcześniej, gdy robiłem koniec zmiany tak to były ?? A okres gdy karta była w kieszeni też pozostawał pusty, tzn. bez możliwości wydruku danych z tego okresu.
Moje myślenie jest takie że skoro robię wpis manualny, to powinno się to "wypełnić" i powinna być możliwość zrobienia wydruku za okres gdy karta była wyjęta. Czy dobrze kojarzę ?
Obecnie na wydruku z piątku jest 06:35-00:00 lozko, a z poniedziałku 00:00-5:13 jest pauza. Tak jak wspomniałem brak możliwości zrobienia wydruku za niedzielę i sobotę bo od razu przeskakuje z piątku na poniedziałek.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka