Zależy od miejsca zamieszkania,u mnie różnica KW Wstępnej Przyśpieszonej a Kwalifikacji Wstępnej to różnica około 1tyś zł.
Jeśli chcesz robić kwity mając 19 lat.Robisz Kwalifikacje Wstępną (około 3-3,5 tyś zł + prawdopodobnie badania lekarskie i psychotesty koszt około +/- 350 zł) w między czasie możesz zacząć robić C,ale dopiero jak zdasz egzamin na kwalifikacje możesz zdawać w WORDZIE na C.Kategoria C około 1,5-2 tyś zł no i C+E to też koszt około 1,5-2 tyś.Wszystko jak mówiłem zależy gdzie mieszkasz bo słyszałem o cenach KW nawet do 4 tys. zł w innych miastach.Najlepiej pójść/po dzwonić po różnych szkołach jazdy.No i pamiętaj zrób sobie badania na KW,C i C+E żebyś dwa razy nie płacił.Ogólny koszt z kursami i egzaminami licz na +/- 6/7 tyś. zł.Czyli przed 21 rokiem życia KW Pełna (droższa i niby więcej godzin(ale to tylko w teorii
)) później C i C+E,a po 21 roku życia C później C+E i dopiero KW Przyśpieszone (tańsze i niby szybsze ale to jeden czort) no i pare miesięcy ci to wszystko zajmie w obu przypadkach