Dla zainteresowanych do volvo FM 9 300 wchodzi 35 litrów a co do rimula 6 to jest syntetyk a zalałem r5 półsynetyk Co do niektórych złośliwych komentarzy forumowiczów.....Że kupiłem złoma ,że pewnie mam trociny wsypane by kontrolka ciśnienia oleju nie zapalała się że 10 latek auto to złom że jak będę jeździł to max 75km/h bo więcej nie pociągnie...na trasie a ja zaskoczę tych złośników i na stacji diagnostycznej podczas przeglądu i mechanik i kilka innych osób powiedziało,że auto bardzo zadbane...w środku jak nowe...bo tak jest słowa mechanika nie wali trolem w środku....o czymś świadczą
))I nie piszcie ,że dobrze wypucowany itd.... Po wymianie olejów filtrów super i jak większość waszych złomów 10 letnich... kopci na czarno;)to moje auto ma biały dymek dopóki się nie nagrzeje silnik potem zero kopcenia.......O czym to świadczy???Wiadomo.Piszę to tylko do tych złośników....którzy chcieli mnie zdołować zniechęcić.....naśmiewać się,że nie mam wiadomości po co biorę się za transport żebym zajął hodowlą jedwabników itd...przykre,że są tacy ludzie na tym forum...co tylko by chcieli się ponaśmiewać podołować nowego itd....może wam potrzebny psycholog;)Pewnie teraz będzie dużo hejtu w moją stronę...;)Szczerze lotto mi to ;)Pozdrawiam mimo wszystko i do zobaczenia na trasie;)