Witam,może ktoś miał takie objawy w Iveco Euro Cargo ML100E18,2007r,pr,.objawy dużego spadku mocy przy jeżdzie pod górkę,nawet tą niedużą,po prostej śmiga oki,jak zobaczy nawet mały podjazd zwalnia nawet do 30 km/h jak jest stromy podjazd,paliwo ok,filtry ok,wtryski ok,auto jakby traciło moc,jakieś sugestie???elektronika??Ktoś mi kiedyś nadmienił że w tym modelu jest jakiś mechanizm odpowiadający za dodatkowy wtrysk paliwa w sytuacji gdy potrzebna jest dodatkowa moc,no nie wiem być może, u siebie jakoś nie zauważyłem,pozdrawiam i czekam na opinie anchitz.
Witam ,proszę o wytłumaczenie,jeden temat wystarczy drugi usunąłem?????to jakieś prywatne forum???nie ogarniam,proszę o wytłumaczenie.pozdrawiam,anchitz
Masz jeden problem, to masz jeden temat. Po co ci kilka tematów z tym samym pytaniem? Później odpowiedzi się przeplatają, bo część osób odpowiada w jednym temacie, część w drugim i tworzy się bałagan.
Witaj czy objaw jest taki , jak jedziesz pod górke to jak osłabnie to potem muli az zgasisz odczekasz chwile zapalisz i znowu jest mocny ? az do kolejnego zwiększonego obciążenia ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość