Cytuj:
zaczynałeś już jako owner czy jeździłeś na "firmowych" ciężarówkach??
Cytuj:
Czy to prawda że Kierowcy ciężarówek zabierają swoje psy do kabiny????spotkałeś się z tym???
ehhh ...nie wiem czy mam sie śmiać czy płakać
koledzy jeśli jesteście nowi to proszę przejrzyjcie cały temat od początku,ja nie jestem zaawansowany ale od końca pażdziernika 2006r.śledzę tematy Hioba i wiem wszystko co do tej pory napisał wiec prosze przejrzyjcie je ,może nie wiecie ale tam wszystko o m.in. takim czymś już pisze.Takie tylko moje małe wtrącenie .OK.
.pozdrawiam.
Cytuj:
ale jako patriota wole nasz kraj
ja też wole Polskę bo tu sie czuję jak w domu ale jak skończę szkołe i z zarobkami będzie tak samo jak w tej chwili czyli cieńko to nic innego mi nie pozostanie i bez chwili wahania spakuję sie i poszukam swojego raju gdzieś indziej.mi za patriotyzm nie płacą, nie wyżywie rodziny z tego ze bede patriotą , nie będę żył godnie tylko dlatego że w głowie mam wbite że jestem patriotą.o Polsce nie zapomina sie bo to nasza "matka" ale nikt nas tu nie przywiązał i nikt nam tu nie każe zostawać i się męczyć brakiem perspektyw..mając do wyboru szarość i biede a pracę za godziwe pieniądze i przygodę oraz nowe życie wybiorę oczywiscie(jak chyba wiekszość)to drugie.a co do patriotyzmu Hioba to chyba widać że jest wielkim patriotą ,pokazuje i oznajmia to na każdy sposób.nic dodać nic ująć.