Cytuj:
W sumie sam miałbym problem, co wybrać, choć BMW, jak na mój gust, przesadziło ze stosowaniem gadżetów i bajerów w swoich samochodach. M 5 ma 500 KM jak się naciśnie guzik, a tak to ma "tylko" 400 koni, I-drive wszystkich testujących doprowadza do rozpaczy, itd, itp. Ja chyba wybrałbym skromnie E 63 AMG. Wink Ale to, czy lepszy jest Mercedes, czy BMW to rzecz gustu, obiektywnie spór nie do
dokładnie,BMW zastosowało tyle gadżetów że ja nigdy w życiu nie kupił bym tego akurat modelu M5(on praktycznie rządzi kierowcą),nie ma żadnej radochy z posiadania takiego wozu tyle tylko ze jest dość ładne (ale to sprawa gustu).co do elektroniki to jak ktoś oglądał program Top Gear w którym testowali BMW M5 to chyba podziela moje zdanie ,w tym samochodzie można oszaleć i trafić do psychiatryka,serio.
Cytuj:
Ta fota przypomina mi film BLACK DOG
w tą sobotę na TVN ie lecial film "Czarny pies"z tego co zauważyłem to przejeżdżał koło Charlotte,więc w twoich okolicach,a tak poza to bardzo fajny jest ten film.
Cytuj:
Wstaje rano i w każdym programie informacyjnym bombardują nas informacjami o trąbach powietrznych szalejących w USA. Czy Tobie kiedyś też zdarzyło o taką otrzeć przejazdem? Rozumiem, że wszyscy kierowcy takie zagrożenie omijają szerokim łukiem, może masz jakieś fotki anomalii pogodowych, proszę o umieszczenie
mnie też to zawsze interesowało