http://www.allegro.pl/item216131429__mf ... 88_9_.html
zobacz link, cena to jednak nie mój wymysł.
I tak musze troche opuścić, bo puszcza jeden z rozdzielaczy hydrauliki, na 99% procent jestem pewny, że to ten pod siedzeniem (w1-podnośnik-w2), na pewno nie jest to nic w środku bo podczas remontu została wymieniona pompa i wszystko w środku obudowy skrzyni zeleżne od hydrauliki. Jeszcze nie ma węży od pneumatyki , ale to groszowe sprawy, kompresor jest, zbiornik powietrza jest, zawory są, więc to nie kłopot. Pocenie się silnika jak na ten wiek znikome. Dla porównania mogę powiedzieć, że mam ursusa 3512 i silnik nieporównywalnie lepiej ciągnie w MF, w końcu to jeszcze na zachodnich częściach. Tego na zdjęciu (patrz link na górze) facet wymył dobrze i myśli że komuś wciśnie że po remoncie. dzwoniłem do niego to powiedział że wszystko ładnie pięknie, a przecież widać ,że ręcznego nie ma, zrzarty tłumik, tylne błotniki pędzlem podmalowane opony od tarpana i cena jeszcze wyższa od mojego. Ja od razu mówie co jest nie tak, opuszczam tyle ile trzeba na uzupełnienie braków, a dalej to już w interesie kupującego ile wytarguje.